Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
haggyad a tréninget.. elmagyarázom az alapokat.... az egereddel egyfolytában tégy kicsi köröket, ezzel gyüjtöd a chit, és igy elkezd egyre erősebb lenni a karaktered... a bal klikkel tudod mozgatni, huzni, jártatni, elég poénos módon.. a jobb gombbal tod hogy mivel rugjon hova... érdemes általában mindig gyüjteni a chit.. a dobozokat ugy tod széttörni hogy jobbklik a csávodról és közel álsz hozzá és ráhuzod a nyilacskát és belevág... a dobozokban gyümölcsök, fegyverek szoktak lenni. gyümölcs növeli az életed, a fegyvert meg felveheted. mind a kettőt ugy hogy a kezét odahuzod hozzá... a nundzsakuval könnyü bánni mert nem kell huzgálni... megfogod a csávot elkezded összevissza rángatni ő meg igy csapkod
ha valamit még nem értenél szólj.. vagy ha kicsit többet értesz meg akkor is szólj ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Troy.
addikt
nah ,megvan a gamma.

csak nem igazán értem, hogy mit kell csinálni a training-ben.
-
Xelo
addikt
asszem peterkeT, vagy valamely más figyelmes moderátor módosítóta a cimet, nagyon szépen köszönöm

-
Troy.
addikt
ebben a játékban lehet gép ellen játszani, vagy csak neten,? és csak neten lehet megvenni?

-
Troy.
addikt
közben én is találtam ! Bővebben: link
hát a grafika, khm.. de nem is az a lényeg.
ez ingyenes ,vagy mi?
(szerk: de hüle vagyok. ki van rakva a főoldalra az ára )
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
De van már topicja
:
Bővebben: link -
Xelo
addikt
Bővebben: link
keresgélj
a grafika nem egy hüde nem használ semmi Source-öt, de szerintem egy ilyen játéknak nem is az a a lényege
-
Xelo
addikt
Helosztok! Nincs ennek a játéknak még topicja? Nacsak!! Hát nem akarjuk mi egymást 8an verni multiban jó kis kungfufigurákkal, 9fegyverrel, csomó pályán, különféle technikákkal? ez a játék Steamen elérhető, (segitek ha már valakinek van Steam accja és szeretne játszani vele de nem tudja megvenni..). Nahh harcra fel! Akár még szervereket is csinálok szivesen hogy verjük egymást

csomófajta technikának leirása:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Horgász topik
- Star Citizen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha valamit még nem értenél szólj.. vagy ha kicsit többet értesz meg akkor is szólj ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

: