Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany
tag
Én kipróbáltam már 1280x1024-en meg 1024x768-on
32 -biten persze. Nameg LCD-m van, így felmerült a kérdés, hogy 60 vagy 75 Hz-en mennyen-e a kép de semmi különbség. Mindenhogy beszaggat, de nemcsak NFSU-ok hanem FlatOut , Vampire of Masca...mit tudom én, lényeg az lényeg jó lenne kitalálni miért van. Bosszantó érted, hogy veszek egy jó videókártyát, meg feltuningolom a gépet és semmi különbség. ha valaki tud megoldást, csak írjon nyugodtan. -
törölt tag
A ''Fórum'' fülön megnyitsz egy kategóriát, s fenn, bal oldalt lesz egy ''Új téma'' gomb. Pl.: Bővebben: link
-
-
zoltansz
tag
Megoldottam a problémát!
Elmondom a tapasztalatomat!
NFS2 csak a legújabb driverrel megy megy nekem tökéletesen a 4.11-el! Elvileg azt írják hogy ez a leggyorsabb driver!
A haveromnak id ATI-ja van neki meg a 4.8-assal megy és csak akkor ha felrakja rá a D.N.A-t
Szóval a tapasztalatom! Mindenkinek magának kell letsztelnim hogy melyik a legjobb driver a kártyájához, mert van egy kettő hunbuk! Amúgy nem nagyon értem hogy kettő azonos vidkari miért nem megy tökéletesen ugyanazzal a driverrel! Én nekem a 4.11 jött be a tesztek szerint!
Sok sikert mindenkinek!
Adok címeket hogy hol lehet megnézni a teszteket és hogy hol vannak a driverek, leírások!
Catalyst régebbi verziói:
http://www.ati.com/support/products/radeonwinxppreviousdrivers.html
Mindig a legújabb ATI Catalyst:
http://ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic&prod=productsXPdriver&submit.x=15&submit.y=8&submit=GO%21
Tesztek: ÉRDEMES MEGNÉZNI!!!!
http://rage3d.de/catalyst_vergleich_eng_p1.php
(A CATALYST Windows XP 4.11-hoz és a CATALYST Windows XP 4.10-es nagyobbik veriójához fel kell rakni a Microsoft’s .NET Version 1.1 Framework, mert adnélkül nem megy fel a driver! Ez egy újabb hülyeség de kell!)
Szeretném megköszönni azoknak a segítségét akik segítettek nekem a driverproblémámban! -
uzsz
senior tag
Hogy ne lenne húzható? Már hajtottam a sapphire9600np-met 325/200 helyett 411/277-en is. Másoknál láttam már 9600np-re felcsúsztatott 9600pro biost is és működött, bár ez utóbbi óvatosan kezelendő, mert ki is nyiffanhat tőle a kártya.
3dmark-ban +500és+1000 pöttyöket hajtanak ki belőlük, sztem ez nagyon jó. (3dmark2k3)
Én normális ramhűtés nélkül +500-at tudtam beletúrni. Az más ha valaki szar kártyát fog ki és az nem tuningolható, de ez olyan, hogy a 256bites 9800SE-k közül sem mind moddolható.
Ha vkinek 4nanos ramjai vannak az kaka, mert azon túl sokat nem lehet húzni, (többnyire)
Aztán már láttam 4nanos ramokat 260-on, ami ugye 520. Pl valszeg az én 3.6-os ramjaim is bírnák a 2*300-at, csak ramhűtés híján bizony 280körül már igen csak sütögettek. -
uzsz
senior tag
Bővebben: link
Nézz be ide!
A kártyával semmi baj, nekem is ilyen karim van, HA bioslock-os a kártya, akkor driver kérdése, hogy tudod - e húzni, de lehet bios-t is frissíteni, a topicba valahová be is linkeltem, nézz be oda, ott találsz ötleteket a dologhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest