- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Lacca
csendes tag
Koszi a segitsegeket. Amint ujra a gepemhez jutok, kiprobalom, es irok sikerult e kikuszobolni a problemat.
Megegyszer koszi a segitsegeket -
Lacca
csendes tag
nem nincs rajta semmilyen kulon tap
-
Lacca
csendes tag
A gond az. Hogy nagyjabol az osszes jateknal van valami gaz. Eloszor a street legallal probalkoztam, az vagy kifagyott teljesen, vagy reszetelt, vagy csak siman visszalepett windowsba. Aztan a mohat is felraktam, az egy ido utan kifagyott.
Utana probalkoztam a fifa 2003 -al, az viszont eleg erdekes volt, mintha a jatekosokon nem lett volna textura.
Tehat a gep semmilyen hibauzenetet nem ad csak egyszeruen, lehal, ujraindul, kilep... Ha adna hibauzit mar lehet hogy reg rajottem volna bajara.
Most olvastam valami olyat hogy ez az alaplap csak a 1,5 V agp-s kartyakat tamogatja. Ez lehet problema? -
Lacca
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy problemam. Most vettem uj gepet. A konfig: asus a7n8x deluxe 2.0, 2.6 XP, radeon 9600 pro. A gond az hogy az osszes jatek fagy vele. Mar kiprobaltam az osszes driverrel, directx-el. Es sehogy se mukszik. Aki tud segiteni az legyszives irjon.
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- HP EliteBook / ZBook topik
- Óvodások homokozója
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest