- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Lacca
csendes tag
Koszi a segitsegeket. Amint ujra a gepemhez jutok, kiprobalom, es irok sikerult e kikuszobolni a problemat.
Megegyszer koszi a segitsegeket -
alázógyík
addikt
Hi!
Több problémára gyanakszom egyszerre!
1. A bios setupot állítsd defaultra,semmi gyorsítási funkciót ne kapcsolj be!
2. A fifa féle textura hiba sok radeono előjött,nem te vagy az egyedüli,amúgy ez driver probléma volt.Az újabb catalyst-nál már nem csinálja ezt!/3.7-est ajánlanám/
3. Az se árt ha minden drivert úgy raksz fel hogy előtte nemcsak uninstall-t csinálsz hanem 1 teljes regcleanert is!
4. Nézd meg,milyen hőmérsékletek uralkodnak a proc.-in,házban !
5. Pakolj fel minden XP genya frissítést!
Ha ezek után is hibáid vannak , írj!
----------- Vicces néha vagyok,OKOS soha sem! ---------------------------------------- -
Sricsi
csendes tag
Nekem is a7n9x van 2500+ -szal meg radeon 9600 pro. Nekem eddig egy játék sem fagyott le.
Csak sok el sem indult a Win XP alatt(először ezt tettem fel a vinyóra), pl. Imperium 2, TA:
Kingdoms, Diablo 2, stb. Most feltettem a 98-at, ehhez viszont nem tudom feltenni az a7n8x
drivert a CD-ről, pontosabban fel tudom, csakhogy hang mésem szól, mert a vezérlőpultban a
hangkártyánál (nvidia audio) hibaüzenet van: az ntkern.vxd és az mm... nem tudja elindítani a
hangkártya driverjét. -
fügike
senior tag
Minden újonnan van telepítve, kezdve az Oprendszertől???
-
fügike
senior tag
Nem raknak a 9600-osokra??? Hülye vagyok, pont két órája néztem egy ilyet, de nem emléxem!:B
-
Lacca
csendes tag
nem nincs rajta semmilyen kulon tap
-
Lacca
csendes tag
A gond az. Hogy nagyjabol az osszes jateknal van valami gaz. Eloszor a street legallal probalkoztam, az vagy kifagyott teljesen, vagy reszetelt, vagy csak siman visszalepett windowsba. Aztan a mohat is felraktam, az egy ido utan kifagyott.
Utana probalkoztam a fifa 2003 -al, az viszont eleg erdekes volt, mintha a jatekosokon nem lett volna textura.
Tehat a gep semmilyen hibauzenetet nem ad csak egyszeruen, lehal, ujraindul, kilep... Ha adna hibauzit mar lehet hogy reg rajottem volna bajara.
Most olvastam valami olyat hogy ez az alaplap csak a 1,5 V agp-s kartyakat tamogatja. Ez lehet problema? -
Lacca
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy problemam. Most vettem uj gepet. A konfig: asus a7n8x deluxe 2.0, 2.6 XP, radeon 9600 pro. A gond az hogy az osszes jatek fagy vele. Mar kiprobaltam az osszes driverrel, directx-el. Es sehogy se mukszik. Aki tud segiteni az legyszives irjon.
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Környezetvédelem
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest