Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Magisk
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Gondolom nem vigasztal, de én is beleszaladtam ma ebbe a problémába :(
Egy 5Ali61 lap és radeon 7000 az áldozat. Feltelepítettem a wint rendesen, catalyst3-at, mert csak ez volt kéznél. A monitor egy noname 14 colos moncsi, ami ugyan lehet hiba ok, de a képernyőt tulajdonságoknál átállítottam SVGA 1024x768@75Mhz-re, de így sem engedte kiválasztani csak max a 60-at. Mivel már nincs itt a gép így megoldást nem találtam rá.
Valamelyik nap feldobok rá egy linuxot, hogy megnézzem, hogy az alatt tudom-e növelni a felbontást, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem a kártya a hibás, hanem a driver vesz valami értéket rosszul.
Amit megfigyeltem még. Ennél a lapnál az AGP-re azt írja, hogy nics agp gyorsítás, vagyis kikapcsolva. Ha bekapcsolom és újraindítom akkor sem engedélyezi. A bios-ban sem találtam erre való utalást.
Egyenlőre ennyi, ha lesz még valami akkor megírom.
Ui: Azt is észrevettem, hogy az ABIT KT7-E lapom nem szerette a 7000-es kártyát, mert állandóan fagyizott vele. A 8500LE viszont kifogástalanul megy (ment) vele. Mindkét kártya Sapphire gyártmányú kártya 4ns ramokkal. -
screwdriver
tag
Sziasztok!
Még a radeon LE vételekor konzultáltam Veled anno.
Nos én ünnepek alatt bajlódtam.
Alaplap, táp stb. csere volt + megleptem magam egy Hercules 8500LE 64mb-vel.
Hát win98SE angol le-fel, mert 60HZ állandóan. Monitor Sony G200.
Telepíthettem mindent, már G400 drivert is, semmi. Driverek ATI-tól, Hercules semmi.
Rage 3D tweak lett belőle. Miután beállítottad a választható nagyobb frissítést, le is szedheted a tweakert, mert a beállítás megmarad a registryben. Nevetséges. Alapon az Istennek sem ment. A radeonLE-vel semmi ilyen nem volt.
Herculeséknél registráció, és jól elmondtam a véleményem nekik, de egy levelet sem engedtek meg, sem erről, sem pedig a gyári 240 mhz-es ram frekiről. Jó mi?
Amúgy kafa a kártya, de azért ezek bosszantó dolgok! Kollégáknak nem is mertem javallani, pedig jó a képe meg minden, de minden win újrapakolásná átjárkálni mindenhová...azt már nem :-)
Üdv.
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Filmgyűjtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest