- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Kb. igen.
Szerintem viszont a "leszavazásos" vagyis downvote opciót nem hoznám ide. Erre a reddit a jó példa, ott sok toxikus subreddit előfordul, és sokszor láttam már valóban informatív, tényszerű kommenteket nagyon durván lehúzva. Csak mert valakiknek fáj az igazság, és/vagy mert elfogultak valamivel szemben, már egyből lehúzzák.
A fb egyetlen dolgot csinált valaha korrektül, azt, hogy oda nem vitte be a dislikeot, pont emiatt.Ugyanakkor a youtube nem tartozik ide, más jellegű oldal más tartalommal, 1-1 videó nagyobb tömegekhez jut el, mint egy subreddit poszt, vagy mondjuk ph komment... Onnan gáz volt kivenni a dislike-ot.
De yt-ot leszámítva szerintem nem kell dislike, ha nem tetszik valami, akkor csak ne likeold és kész, vagy mondd meg kommentben, hogy gáz vagy ecsém.
-
Apollyon
Korrektor
Amikor még én is új voltam ezen a fórumon, még logout sem volt, és a fórumban egyes hozzászólásokban egyes kulcsszavak alá voltak húzva, amire kattintani lehetett.
Ki nem találnád: reklámhivatkozás volt. De nem csak itt, ez egy bevett technika volt annak idején szerte a neten.
Aztán hamar beszüntették, mert szerintem rajtam kívül nem sokan emlékeznek rá. Még jó hogy megszűnt, amíg a linkeket csak [link] -ként lehetett megjeleníteni, máshogy nem. -
Alusky
senior tag
Az első biztosan nem fog bekövetkezni vagy csak nagyon kevés embernél, a második se nagyon. Te túlságosan bízol az emberekben.
Van rá szabadidejük, azt ki is használják erre. Biztos, hogy lassulni fog a butulás az alfa után, mert a csecsemőkornál korábban nem lehet a kezükbe tabletet adni és gyakorlatilag már mindenkinek van így több embert sem lehet érdemben bevonzani ezért stagnálni fog, de ez nem jelent automatikusan jelentős javulást. Eszetlen mennyiségű felnőtt ismerősöm van akik munkából hazaérve órákat nyomkodják és patentül tudják az életüket élni mellette, mégis miért tennék le vagy változnának meg vagy omlana össze ez a rendszer, hiszen van rá idejük. Ráadásul ez már nem pár éve tart, hanem baromi régóta csak akkor még TV volt a neve. Nem változik a tendencia, semmi nem mutatja összeomlás jelét. Az, hogy kihal a Facebook vagy lezárják a Tiktokot nem állít meg semmit, jön a következő platform.
Elég csak megnézni a Dancsó által marketingelt szemetet amitől őmaga is azzá válik (de legalább megél belőle, ti IT-sok fizetésénél vagy 3x többet keresve). Az emberek zabálják ezt és tudnak időt szakítani rá, ma már nem napkeltétől napnyugtáig dolgoznak hullafáradtságig. Így meg fent is marad az egész. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest