Keresés

Aktív témák

• krisz_23

csendes tag

Tudjátok szerintem egyik haverom fogalmazott jól: ''Nem mind1, hogy Unreal alatt 230 vagy 280 frame-et hoz??''.
    Persze ezek csak számok, meg akármelyik játékot említhette volna.
    Ugyhogy jelen pillanat szerint csak a számok mutatnak többet(9700 vagy 11000 3dMark-ban). Amig jól fut, addig nincs velük gond.

Tényleg idegbetegedésig problémáztam mikor megvettem, hogy csak ennyit tud ez a kártya(még mindig a PowerColor-os 9600Pro), de aztán megnyugodtam.
    Hiszen senki nem várja, hogy az 1000-es Celeron egy P4 3.2 teljesítményét hozza. Hiszen azért olcsóbb.

Igaz, amikor 40-et kellett letenni a kártyáért az asztalra a boltba.....(és nem sulinetes, mintahogy sokan veszik).

Ezt azoknak mondom, akik elégedtelenek. Ha lehetett volna én is jobbat vettem volna, olcsóbban. Dehát elég szar mostanság ez a grafikus piac. Meg drága is...

• krisz_23

csendes tag

Sziasztok!

Nekem PowerColor-os Radeon9600Pro van, 256megás, 400/400-as ramokkal.

Amikor elmentem megvenni választhattam GefTi4200, Fx5600Ultra, meg e közül.
    (De az 5600Ultraért már nagyon nem szivesen adtam volna ki annyi pénzt-kb +7ezer)
    Filmeket is nézek, ugyhogy ez alapból kizárta a geforce kártyákat(meg mások is mondták, hogy a radeonnak szebb a képe).
    De a rendes radeonok jóval magasabb áron voltak/vannak, és annyi pénzem nem volt rá. Szóval szerintem jól jártam. Igaz 3nap múlva teljes idegösszeroppanás érzése kerülgetett, hogy miért csak 9700pontot ad a kártya 3dMark2001 alatt.
    De ha egyszer ennyit tud, és jobbra meg nincs pénzem, akkor szerintem jól jártam.
    Még annyit, hogy Asus A7N8X, 2500+Barton, 2*256 400-as MB.
    Szóval én most megnyugodtam, jól érzem magam ezzel a kártyával. Szépen fut rajta minden. Majd ha kevés lesz, akkor húzok rajta.

Aktív témák