- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
ezeket tudom Tomi, csak tudod, amikor a Commanderből (mindegy hogy Total, vagy Win, vagy WIndowsIntéző ) belépsz a társításba, ott vannak olyan programok 8exék), amiket a Windows ajánl fel......én ezt a listát szeretném pl. kitörölni....
ha nem érted miről bezsélek, mert nem tudom jól körül írni, teszek fel valahova ey képet.....aztán megmutatom.... -
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #34 üzenetére
#32-est nézzzétek meg !:)
-
J.J. András
őstag
felhozatal
-
J.J. András
őstag
a 32-es hozzászólásomre is adjatok megfejtést légyszi.....
-
J.J. András
őstag
azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet egy adott program TÁRSÍTÁS menüjéből társítandó programokat törölni.....,mert mit tom én véletlenül az ACDSee-t adtam meg egyszer a .mov fájlokhoz.......meg ugyebár benne van a System32 ....ezeket hogyan szedhetem ki onnét ? csak a WMplayer és MediaPlayer Classic legyen köztük.....
előre is kösz -
J.J. András
őstag
jah, köszi, VSZ is belinkelte, meg Marci is.....
Végkövetkeztetés: Bárkinek ha a QuickTime-val problémái vannak, az forduljon ezen Topichoz, és nézze meg a linkeket, amiket Marci, és VSZ adtak......nekem tutti nyerőek, és ne feledkezzünk meg Tomi_mod REGISTRY tisztításáról adott tippjéről (nekem így egyben bejöttek) - sőt a MediaPlayer Classic majdnem tud annyit kezelhetőségre (legalább is amiket egy sima hétköznapi felhasználás alatt használunk,mint egy WMplayer Mplayer2 és a QuickTime egyben....+egy kicsi BSplayer kicsengése is van szerintem......) -
-
J.J. András
őstag
de Tomi, szerinted ez megszűnteti az összes Registry bejegyzését a QT-nak ?
csak azért, mert ha Kereséssle beírod a REGEDITben, hogy QuickTime.....nekem talált valmai 112 bejegyzést F3-al tudod tovább léptetni.....
de ha ennyi a megoldás, akkor azonnal megcsinálom ezt..... -
J.J. András
őstag
erre van megoldás.... a QuickTime-os FALSHeket a Plugin Browserben be kell kapcsolnod, hogy nyissa meg az Internetes ablakban.....szóval ezt tuttira ott basztad el :)
de figyu, írtam, hogy csináltam egy RegCleanert is.....és újból feltettem a QT-t, de uyganaz a hiba.....már 3 napja szenvedek vele..... -
J.J. András
őstag
fel !, mert sürgős
-
J.J. András
őstag
sehol senki, nem azért mert türelmetlen vagyok, de már 3 teljes napom erre ment el....mi tévő legyek ??
-
J.J. András
őstag
helló Mindeki !:) buzi QuickTime :((
nagy problémám volna.....volt egy rendszerem, amire anno feltettem a v6.5-ös QickTime-ot....., de aztán (sok szopás után) rájöttem, hogy az AchiCAD legújabb verziója nem fog menni a v6.5-ös miatt.....csak amin a CDt adtak v6.3-as QuickTime-val hajlandó menni, vagy annál régebbi verzióval.....
de, miután leszedtem v6.5-öst, és feltettem a v6.3-as QTime-ot, azóta a mow. kitrejezstésű fájlokat baszik lejátszani....és nem is tudom hozzátársítani,mert amikor a Társításkor megadnám neki , hogy használja ezt a programot, egyszerűen baszik bármit is csinálni az winXP.....ha simán Open Fájlt csinálok a QuickTime Playerrel, akkor természetesen megnyitja, és le is játssza a mov. fájlokat....a beállításokban jól állítottam be, hogy csak a QuickTime-os fájlkota játssza le......MI LEHET AKKOR A GOND ? (jha, társításnál megjelenik a SYSTEM32 ikon.....)
ugyebár engem zavarnak az ilyen dolgok, hozzátársítottam egyenlőre a WMplayert, de az csak hangokat játsza le....nincs véletlenül valami QuickTime Codec, ami a QuickTime teljes feltelepítése nélkül lejátszaná a MOV. -fájlokat ?
olvassátok végig, mert nagyon sürgős lenne !!
-jah, RegCleanerrel is leszedtem már......
Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest