- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
ezeket tudom Tomi, csak tudod, amikor a Commanderből (mindegy hogy Total, vagy Win, vagy WIndowsIntéző ) belépsz a társításba, ott vannak olyan programok 8exék), amiket a Windows ajánl fel......én ezt a listát szeretném pl. kitörölni....
ha nem érted miről bezsélek, mert nem tudom jól körül írni, teszek fel valahova ey képet.....aztán megmutatom.... -
tomi_mod
aktív tag
válasz
J.J. András #35 üzenetére
Még valami!!!
Néhány proginál találhatsz olyan sort is a File types alatt, hogy javítsa ki a társításokat, ha egy másik program elállítja vagy mindíg ez legyen az alapértelmezett lejátszó.
Példa:
felrakod a winampot, mp3-at berakja magának, hogy az az övé. Felraksz egy új Mplayer-t 90%, hogy átállítja magának az mp3 lejátszást, magyarul ezzel fog megnyitódni az mp3.
Viszont ha a winampban be volt kapcsolva ez a beállítás akkor automatik vissza rakja magának, tehát akármikor akarsz mp3-az lejátszani csakis a winamp fogja nyitni duplakattra.
OFF
Mennem kell leállt a háló innen 30km-re megcsekkolom azt ha van kérdés akkor utána írok!
ON -
tomi_mod
aktív tag
válasz
J.J. András #35 üzenetére
Nyisd meg az intéződ... Eszközök, Mappa beállításai, Fájltípusok lapfül.
Itt egy listában megtalálod az összes Windowsod által ismert fájltípust a társításával együtt, amelyik rossz kijelölöd és törlöd; és/vagy újat is felvehetsz.
Mósosítás után én ált. restartolok bizti ami bizti.
vagy
Adott programon belül általában Options vagy Preferences menü alatt File types-ot keress itt elvileg pipálgathatsz, hogy melyiket társítod az adott progihoz. -
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #34 üzenetére
#32-est nézzzétek meg !:)
-
J.J. András
őstag
felhozatal
-
J.J. András
őstag
a 32-es hozzászólásomre is adjatok megfejtést légyszi.....
-
J.J. András
őstag
azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet egy adott program TÁRSÍTÁS menüjéből társítandó programokat törölni.....,mert mit tom én véletlenül az ACDSee-t adtam meg egyszer a .mov fájlokhoz.......meg ugyebár benne van a System32 ....ezeket hogyan szedhetem ki onnét ? csak a WMplayer és MediaPlayer Classic legyen köztük.....
előre is kösz -
J.J. András
őstag
jah, köszi, VSZ is belinkelte, meg Marci is.....
Végkövetkeztetés: Bárkinek ha a QuickTime-val problémái vannak, az forduljon ezen Topichoz, és nézze meg a linkeket, amiket Marci, és VSZ adtak......nekem tutti nyerőek, és ne feledkezzünk meg Tomi_mod REGISTRY tisztításáról adott tippjéről (nekem így egyben bejöttek) - sőt a MediaPlayer Classic majdnem tud annyit kezelhetőségre (legalább is amiket egy sima hétköznapi felhasználás alatt használunk,mint egy WMplayer Mplayer2 és a QuickTime egyben....+egy kicsi BSplayer kicsengése is van szerintem......) -
redsas
tag
válasz
J.J. András #1 üzenetére
ACEMEGACODEK ebben van MediaPlayerClassic,ami mov fájlokat is lejátszik minden olyant lejátszik amit a QA lejátszik,de nem olyan szemét!
-
tomi_mod
aktív tag
Nem garantálom, hogy sikerül, de én a regy-ben kezdek írtani ha valami nem megy, 90%-ban bejön.
Sok szerencsét!:P
A plugin legyen veled! -
tomi_mod
aktív tag
válasz
J.J. András #25 üzenetére
Szvsz nem az összeset. Bizti marad még rengeteg ami QT néven van, de a fő bejegyzést végül is kiszeded...
Nagyon nagyon én sem másztam bele, nehogy megsértsem drága windowsom lelki világát.
[Szerkesztve] -
-
J.J. András
őstag
de Tomi, szerinted ez megszűnteti az összes Registry bejegyzését a QT-nak ?
csak azért, mert ha Kereséssle beírod a REGEDITben, hogy QuickTime.....nekem talált valmai 112 bejegyzést F3-al tudod tovább léptetni.....
de ha ennyi a megoldás, akkor azonnal megcsinálom ezt..... -
marcee
addikt
válasz
J.J. András #21 üzenetére
Mail ment.
Registry pucoláshoz nekem a RegHealer vált be a legjobban.
Kézzel: regedit->find:''quick time'' és az összes találatot kitörlöd. Aztánm a .mov formátumot.
De ha nincs kikapcsolva a system restore funkció az XP-ben, akkor visszatérhetsz a három nappal ezelötti konfighoz is. -
tomi_mod
aktív tag
válasz
J.J. András #17 üzenetére
futtatásban regedit... OK
a 2. és 3. bejegyzés mappában, HKEY_CURRENT_USER és a HKEY_LOCAL_MACHINE alatt található egy Software mappa ebben megtalálod a telepített programok bejegyzéseit amelyik nem kell kijelölöm és del-el törlöm.
OFF
Az ilyen 30 napos sárverek egyáltalán nem törlik ki magukat innen, ezért nem tudod őket reinstallal megint használhatóvá tenni; csak így... ...de ezt mindenki tudja.
ON -
vsz
tag
válasz
J.J. András #20 üzenetére
hogy a QuickTime miért nem játsza le nem tudom (de nem is érdekel :t), mert ez a jó kis progi megoldotta a problémám (korábban szimplán nem néztem meg a .movokat, bármi is volt az)
azért ilyen mérges az arcképem, mert egyszer vki nagyon felbosszantott, és úgy maradt :)
regcleanert nem használok, igyekszem minél kevesebb felesleges programot telepíteni -
vsz
tag
ez a csomag tartalmazza a MPClassicot is
-
vsz
tag
válasz
J.J. András #11 üzenetére
google-ben keress rá (QuickTime Alternative), és a második vagy harmadik találat ez: QuickTime Alternative 1.22
-
marcee
addikt
válasz
J.J. András #13 üzenetére
szó nincs mplayer2-ről!!!
Media Player Classic! Ott a link az előző hsz-emben.
És nem kell hozzá codec, ha a QT fentvan, akkor viszi a mov-ot.
[Szerkesztve] -
vsz
tag
ami neked kell az a QuickTime Alternate nevű izé, ez egy kodek (?), ami segítségével a MPClassic lejátsza a .movokat
én is így használom, mert utálom a QT playert -
tomi_mod
aktív tag
válasz
J.J. András #7 üzenetére
OFF
Bocsesz!:B
Én sk-leg írtom a registry-t.
ON -
J.J. András
őstag
erre van megoldás.... a QuickTime-os FALSHeket a Plugin Browserben be kell kapcsolnod, hogy nyissa meg az Internetes ablakban.....szóval ezt tuttira ott basztad el :)
de figyu, írtam, hogy csináltam egy RegCleanert is.....és újból feltettem a QT-t, de uyganaz a hiba.....már 3 napja szenvedek vele..... -
marcee
addikt
Ha fel van telepítve a QT, akkor a mov-okat a Media Player Classic is viszi. Az összes kellemes tulajdonságával: fullscreen (márcsak ezért is megéri), zoom, panscan...
[L]http://www.doom9.hu/Soft21/Players/mpc2kxp6478.zip[/L]
(Archicad milyen verzió? ha magyar, 8.1 és műxik, akkor tolhatok mélt?)
[Szerkesztve] -
tomi_mod
aktív tag
OFF
Nekem a Flash-el van valami hasonló...
IE lejátsza, de csak ha akkor tölti le valami linkről. Ha lementem nem tudom fájl megnyitással elővarázsolni.
Jelenleg Netscape +belekalapáltam egy shockwave-es plugin-t így ezzel megy file-ból is.
ON -
tomi_mod
aktív tag
válasz
J.J. András #3 üzenetére
Szerintem nem nagy segítség de én ha leszedek egy progit akkor kiírtom a registry-ből is. 99%-ban miníg hagynak bent szemetet. Utána program telepít... ...saját magának lekreálja az új -vélhetően jó- bejegyzést
Voltak ilyen társítási problémáim, amiket ez megoldott de csak avi,mpeg.
Quicktime-al nem vagyok jó viszonyban... -
J.J. András
őstag
fel !, mert sürgős
-
J.J. András
őstag
sehol senki, nem azért mert türelmetlen vagyok, de már 3 teljes napom erre ment el....mi tévő legyek ??
-
J.J. András
őstag
helló Mindeki !:) buzi QuickTime :((
nagy problémám volna.....volt egy rendszerem, amire anno feltettem a v6.5-ös QickTime-ot....., de aztán (sok szopás után) rájöttem, hogy az AchiCAD legújabb verziója nem fog menni a v6.5-ös miatt.....csak amin a CDt adtak v6.3-as QuickTime-val hajlandó menni, vagy annál régebbi verzióval.....
de, miután leszedtem v6.5-öst, és feltettem a v6.3-as QTime-ot, azóta a mow. kitrejezstésű fájlokat baszik lejátszani....és nem is tudom hozzátársítani,mert amikor a Társításkor megadnám neki , hogy használja ezt a programot, egyszerűen baszik bármit is csinálni az winXP.....ha simán Open Fájlt csinálok a QuickTime Playerrel, akkor természetesen megnyitja, és le is játssza a mov. fájlokat....a beállításokban jól állítottam be, hogy csak a QuickTime-os fájlkota játssza le......MI LEHET AKKOR A GOND ? (jha, társításnál megjelenik a SYSTEM32 ikon.....)
ugyebár engem zavarnak az ilyen dolgok, hozzátársítottam egyenlőre a WMplayert, de az csak hangokat játsza le....nincs véletlenül valami QuickTime Codec, ami a QuickTime teljes feltelepítése nélkül lejátszaná a MOV. -fájlokat ?
olvassátok végig, mert nagyon sürgős lenne !!
-jah, RegCleanerrel is leszedtem már......
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest