Hirdetés

Aktív témák

• J.J. András

őstag

helló Mindeki !:) buzi QuickTime :((

nagy problémám volna.....volt egy rendszerem, amire anno feltettem a v6.5-ös QickTime-ot....., de aztán (sok szopás után) rájöttem, hogy az AchiCAD legújabb verziója nem fog menni a v6.5-ös miatt.....csak amin a CDt adtak v6.3-as QuickTime-val hajlandó menni, vagy annál régebbi verzióval.....
    de, miután leszedtem v6.5-öst, és feltettem a v6.3-as QTime-ot, azóta a mow. kitrejezstésű fájlokat baszik lejátszani....és nem is tudom hozzátársítani,mert amikor a Társításkor megadnám neki , hogy használja ezt a programot, egyszerűen baszik bármit is csinálni az winXP.....ha simán Open Fájlt csinálok a QuickTime Playerrel, akkor természetesen megnyitja, és le is játssza a mov. fájlokat....a beállításokban jól állítottam be, hogy csak a QuickTime-os fájlkota játssza le......MI LEHET AKKOR A GOND ? (jha, társításnál megjelenik a SYSTEM32 ikon.....)

ugyebár engem zavarnak az ilyen dolgok, hozzátársítottam egyenlőre a WMplayert, de az csak hangokat játsza le....nincs véletlenül valami QuickTime Codec, ami a QuickTime teljes feltelepítése nélkül lejátszaná a MOV. -fájlokat ?

olvassátok végig, mert nagyon sürgős lenne !!

-jah, RegCleanerrel is leszedtem már......

Aktív témák