Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
konkrétan mire tettél szert? mert lehet h. amit én leírok az S110-emre, az nem érvényes egy MDA Compact-ra - pl. gyárilag installált progik.
amúgy fura nekem, hogy én osztom itt az észt, mikor 3 hete van pda-m, 1 hónapja még totál zöldfülű voltam a témában
szóval én is azért vettem ezt, mert kezelhető a mérete, egy telónál alig nagyobb, így a 3,5-es képernyős darabok szóba sem jöttek.
csengőhang és sms: ami tutira megy az az h bemásolod wav file-ként a windows könyvtárba, utána a settings->sounds and notifications-ben ki tudod választani, ill. társítani az adott eseményhez. csengőhangnál asszem lehet azt is, hogy csak úgy berakod a my documents-be, aztán settings->system->add ring tone, ez végignézi az egész gépet, hogy hol vannak hang file-ok, és ott kiválasztod, hogy meliykeket szeretnéd csengőhangként is használni.
? és !: nyomd meg a shift gombot... persze attól is függ, hogy milyen ''beviteli metódust'' használsz.
programok az ''asztalon'': erről később.
naptár: nálam olyan nézetben jön elő, ahogy a legutoljára használtam
teljesen kikapcsolni azért nem lehet, mert gyári adat szerint 72 óra tápfeszhiány után elfelejti a rajta tárolt adatokat. én bekapcoslva hagyom éjszakára, nem eszik sokat. ha nem akarod hogy felébresszen a főbököd éjjel 1-kor akkor kapcsold ki csak a gsm részt (flight mode).
ez a hosszan piros gomb nyomás nálam is azt eredményezi hogy lekapcsolja a háttérvilágítást, aztán vaksin kereshetem meg a settingsben, hogy legyen megint. teáht nincs sok értelme.
programok: érdemes felrakni ezt-azt. én ezeket tettem fel:
-vBar: látom az összes futó programot, tudok egyszerűen váltani köztük.
-Spb Pocket Plus: mindentudó, pl. ikonok az asztalra, programok egyszerű bezárása
-iGo: térképként is lehet használni, GPS nélkül is
-Softick Card Export II: a bennelévő SD kártáyt külön meghajtóként tudod kezelni, egyszerűen másolni rá pl. zenét.
-PocketMusic: jó kis zenelejászó
-phonealarm: profilokat kezel + hatékonyan figyelmeztet a sikertelen hívásokra, sms-re, stb. bár lehet hogy ezt hamarosan törlöm.
-InterKey: full magyar billentyűzet, egyszerűen elérhető ékezetek.
-TCPMP: videó lejátszó
-TotalCommander
-STDict szótár progi
ezek egy része free, más része nem...
ami még fontos, hogy csinálj rendszeresen backup-ot, akár az ActiveSync-cel, akát az xBackup-pal (S110-en van ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Proxmox VE
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Opel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest