Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rumos14

nagyúr

válasz Stefun #55 üzenetére

konkrétan mire tettél szert? mert lehet h. amit én leírok az S110-emre, az nem érvényes egy MDA Compact-ra - pl. gyárilag installált progik.

amúgy fura nekem, hogy én osztom itt az észt, mikor 3 hete van pda-m, 1 hónapja még totál zöldfülű voltam a témában :B

szóval én is azért vettem ezt, mert kezelhető a mérete, egy telónál alig nagyobb, így a 3,5-es képernyős darabok szóba sem jöttek.

csengőhang és sms: ami tutira megy az az h bemásolod wav file-ként a windows könyvtárba, utána a settings->sounds and notifications-ben ki tudod választani, ill. társítani az adott eseményhez. csengőhangnál asszem lehet azt is, hogy csak úgy berakod a my documents-be, aztán settings->system->add ring tone, ez végignézi az egész gépet, hogy hol vannak hang file-ok, és ott kiválasztod, hogy meliykeket szeretnéd csengőhangként is használni.

? és !: nyomd meg a shift gombot... persze attól is függ, hogy milyen ''beviteli metódust'' használsz.

programok az ''asztalon'': erről később.

naptár: nálam olyan nézetben jön elő, ahogy a legutoljára használtam

teljesen kikapcsolni azért nem lehet, mert gyári adat szerint 72 óra tápfeszhiány után elfelejti a rajta tárolt adatokat. én bekapcoslva hagyom éjszakára, nem eszik sokat. ha nem akarod hogy felébresszen a főbököd éjjel 1-kor akkor kapcsold ki csak a gsm részt (flight mode).

ez a hosszan piros gomb nyomás nálam is azt eredményezi hogy lekapcsolja a háttérvilágítást, aztán vaksin kereshetem meg a settingsben, hogy legyen megint. teáht nincs sok értelme.

programok: érdemes felrakni ezt-azt. én ezeket tettem fel:
    -vBar: látom az összes futó programot, tudok egyszerűen váltani köztük.
    -Spb Pocket Plus: mindentudó, pl. ikonok az asztalra, programok egyszerű bezárása
    -iGo: térképként is lehet használni, GPS nélkül is
    -Softick Card Export II: a bennelévő SD kártáyt külön meghajtóként tudod kezelni, egyszerűen másolni rá pl. zenét.
    -PocketMusic: jó kis zenelejászó
    -phonealarm: profilokat kezel + hatékonyan figyelmeztet a sikertelen hívásokra, sms-re, stb. bár lehet hogy ezt hamarosan törlöm.
    -InterKey: full magyar billentyűzet, egyszerűen elérhető ékezetek.
    -TCPMP: videó lejátszó
    -TotalCommander
    -STDict szótár progi

ezek egy része free, más része nem...

ami még fontos, hogy csinálj rendszeresen backup-ot, akár az ActiveSync-cel, akát az xBackup-pal (S110-en van ilyen).

Új hozzászólás Aktív témák