- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem kell minden kérdésnek külön topikot nyitni.
Tedd fel a kérdésedet NAS gyűjtőtopikban.
-
SütiGTi
senior tag
Helló!
Lenne egy fent említett qnap TS-420-as NAS-om. Sajnos szoftverfrissítés közben áramszünet lett és 75%-nál teljesen leállt a NAS és azóta nem tudom visszahozni az életbe
Találtam pár leírást miszerint a reset gomb 3 illetve 10 másodpernyi nyomva tartása után resetel, de sajnos ezzel valamiért nem sikerül elérnem semmit. Nem is csippan és nem is csinálja meg.
Találtam egy másik lejírást mivel recovery módba teszem vissza de sajna ezzel sem sikerült előrébb jutnom:
[link]
Nyomva tartom a reset gombot és a power gombot kikapcsolt állapotban, jön a két csippanás, világít pirosan a led, azután pár másodperc múlva csippan egy hosszabbat és villog a led és nem tudok tovább menni...
Próbáltam vinyó nélkül elindítani és a qfinderrel megtaláltatni de sajnos az se ment.A rajta lévő adatok annyira nem fontosak, hogy megmaradjanak, csak sikerüljön visszahoznom az életbe
Találkozott már valaki hasonlóval vagy tud esetleg segíteni, hogy mit is tehetnék?
Köszönöm
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest