- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankyoconne
újonc
Sziasztok.
Van egy qnap ts-231p nasom. Torrentezésre használnám egyrészt. Régebben volt rajta egy transmission ami nagyon jól működött, de költözés után nem nagyon akarta az igazságot. Ekkor úgy döntöttem újra rakom a transmissiont és újra beallitom. Ekkor már azt a fajta transmissiont nem tudtam feltenni csak a qnap clubból a qtransmissiont tudtam felrakni. (Réginél mikor ramentem a programra kidobta a transmission webes “settings” oldalt. Ez már csak a torrent listát hozná ki. Na már most a problémám az lenne, hogy eddig volt egy watch folder amibe bele dobáltam a .torrent fájlokat és beszívta a progi és tette a dolgát. Na már most ez nem igen akar nekem működni. A settings.jsonba beírtam a watchfolder részt amit neten is taltam de így se. Átírtam az rpct és próbáltam a transmission guival, de azzal se ment. Van olyan ember aki esetleg ráérne velem foglalkozni egy Team vieweren keresztül és segítene? Egyszerűen nem tudok rájönni miért nem működik. Ilyen B megoldásnak használtam a qnap download stationjét, de az meg nem tolt visszafelé. Mondjuk ezt sem értem miért. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest