- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ronyi.
csendes tag
Másik TV-vel sem megy...
Látja hogy van valami csatlakoztatva, mert a bemenet kiválasztásánál megjelenik a port száma, de nincs jel azt írja ki a tv... -
Ronyi.
csendes tag
válasz
shtirley #5748 üzenetére
Szia,
köszönöm a gyors segítséget. ;)
TV ki be kapcsolás, áramtalanítás megvolt. 3 különböző HDMI-ben sincs változás.
Megpróbálom egy másik tv-re rádugni az hátha segít.
Az a furcsa, hogy ma még ment a TV-n a NAS HDS, aztán letöröltem a KODI-t, ujraindítottam a NAS-t és azóta nincs kép a TV-n csak a kepen látható kernel indításig.
Fogalmam sincs hogy mi történt... -
Ronyi.
csendes tag
Sziasztok.
Van egy TS 253 Pro NAS-om, ami az utolsó firmware frissítesig tökéletesen müködött. Aztán a Hybriddesk felületen a TV-n nem indult el a KODI. Nem foglalkoztam vele, mert nem volt ra szükség. Ma azonban odáig jutott a dolog, hogy a KODI-t letöröltem. A NAS-t ujraindítottam, és nem a TV-n nrm látszik semmi. A HDS-t ujratelepitettem, kikapcs bekapcs, de semmi. Addig van kép a TV-n amig a kernel indítást kiirja, aztan eltünik a jel.
Szerintetek mi okozhatja a hibát?
A távoli asztal hozzaféressel megnyitva minden látszik ugy mint régen a TV-n, de a kimeneti felbontást nem lehet allítani?
Itt van egy két kép a TV-röl meg az asztali gép Qfinder / Controlpanel/ HybridDesk Station felületröl, a beállításokkal.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged