Új hozzászólás Aktív témák
-
to.ca
tag
Sziasztok!
Igazából nem is Qnap-specifikus a kérdés.
Abszolút hiányosak a hálózattal kapcsolatos ismereteim, hozzájutottam viszont egy HS-453DX-hez.
Annyi a kérdésem, hogy miként lehetne beállítani, hogy egy korlátozott jogosultságokkal rendelkező felhasználó ne csak a webes felületen érhesse el a számára láthatóvá tett mappákat, hanem fájlkezelőből is?
Jelenleg nem lehet csatlakozni a nas-hoz a hálózat rendszergazdájának engedélye nélkül. Az én vagyok, de hol tudom megadni az engedélyt?
-
to.ca
tag
válasz
Mr Bond 007 #5562 üzenetére
Kösz, rálesek.
Bár félek, hogy bukó a dolog, mert közben rákötöttem külső usb meghajtóként az új HS-453DX-re, és az is csak a két ext3-as partíciót látja. -
to.ca
tag
Sziasztok!
Nemrég halt le egy HS-251-es silent NAS a háztartásban.
Egy 4GB-os WD Red winchesteren voltak fotóim és a zenéim, a fotókról van biztonsági másolat, a zenék egy részét vissza tudom "szerezni", de a magam által grabbelt régebbieket sajnos nem.
A winchesteren jelenleg win10 alatt az Ext2 Volume Managerrel látok 2-2 db ext3-as, ill. swap partíciót, és 1-et (amin nyilván a sok adat van (kb. 3,5 TB), amit raw-nak mutat, így nem olvasható róla semmi.
Vissza tudnám nyerni róla valahogy az adatokat? Nem vagyok linux-szaki, win10-es megoldás érdekelne.
Kösz, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged