Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Belépve a nas online felületére ezt láttam [KÉP] . Ezekszerint megpróbáltak belépni? Van bármiféle teendőm ezzel kapcsolatban? -
t.kristof
senior tag
Úgy néz ki, hogy sikerült beüzemelni a nast. Olyan bagatel kérdésem lenne, hogy a downloadstationben a portnál tól-ig szám van megadva. Végig csekkoltam mind a 9 portot, egyik port elvileg nyitva van.. most akkor lényegében ebben a tartományban mindig másik portot használ a progi? A másik meg, hogy ha már a pc-men lévő fájlt felmásolok a nasra, és azt akarom hogy azt kezdje el seedelni, azt hogy lehet? Ugyanis mindig újra leakarta tölteni a fájlt.
-
t.kristof
senior tag
válasz
Speeedfire #9516 üzenetére
Még csak most rendeltem meg a nast, majd jelentkezem ha meg csináltam, remélem sikerül. Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
-
t.kristof
senior tag
válasz
Speeedfire #9513 üzenetére
Köszönöm. Egyébként melyik letöltőt érdemes használni? Ncore -ról jönne,menne az anyag.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy ts-233 nast , kiváltani a nagy gép járatását torrent miatt, de olvasgatva a topikban többeknek volt/van gondja a porttal. Működik akkor rendesen a seedeles? Nyugodtan megvehetem a nast? Szeretnék biztosra menni előtte, ha ennyi pénzt kiadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest