- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafipax
tag
én is egy egylemezes megoldást használok úgy hogy szinkronizálva vannak a fontos dolgaim az asztali gép és NAS között. plusz 1-2 havonta egy külső lemezre lementem a dolgokat ami utánna landol a fiókba. ez egy viszonylag költséghatékony megoldás.
Ha kell egy kis teljesítmény is akkor minimum a TS-251 vagy a 251A tól felfelé lenne ajánlható. (ez az én véleményem)
Ha csak szimpáln tárolni kell semmi plex meg egyebek akkor Ts-131p. De ettől tényleg ne várj sokat teljesítményben. DLAN-ra szinkornizációra, kis torrentezésre azért még elég -
peti85
senior tag
Esetleg marad a használt piac a NAS-ra. Én most vettem egy TS-228-at 2x2TB HDD-vel 55-ért, még több mint 1 év garanciával.
Vagy olcsóbb kategóriában kell nézni valamit. Kollégám pl. elégedett a ZyXel NAS326-al. Már 2 éve megy neki 7/24 órában, azt mondja elég stabil, csak akkor akadozik amikor a Plex szkennel. -
Mr Bond 007
őstag
Arra figyelj hogy 2 lemez tükrözésénél is lehetőség van adatvesztésre, ha biztosra akarsz menni akkor mindenképpen kell egy külső hdd is, amit időnként usb-n rádugsz és csinál egy mentést. (amúgy meg szépen elpakolod biztos helyre) esetleg felhőbe is mehet ha nem nagy mennyiség. A raid nem egyenlő a biztonsággal, csak a rendelkezésreállással! A kettő nagyon nem ugyanaz. Ezekre a dolgokra tökéletesen megfelel a qnap mindegyik nas készüléke. A gond az hogy az ár amit rá szánnál igencsak karcsú. Ha jól rémlik 30k környékén vannak a 3tb-os red hdd-k. Magyarul van 40k-d egy 2 fiókos nasra. 40-ből kb a legolcsóbb 1 fiókos vagy pici ráköltéssel max a legolcsóbb 2 fiókos nast tudod megvenni. Ami tökéletes lenne neked ameddig csak tárolni szeretnél. Viszont ha már alkalmazásokat is akarsz futtatni, pl plex, oda már nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest