- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rol33
aktív tag
válasz
zozomester #4847 üzenetére
Szia, igen. akartam már ide írni csak el voltam havazódva.
Szóval support tudott csak segíteni, hozzáteszem nagyon rendes és segítőkész volt az úriember, és nem mellékesen húsvétkor!!! ez külön jó pont volt nálam...Ha valaki hasonló cipőbe kerülne, írjon bátran, szívesen megosztom nálam mi volt a megoldás.
-
rol33
aktív tag
válasz
zozomester #4810 üzenetére
köszi megpróbálom ezt én is...
-
válasz
zozomester #3285 üzenetére
Sajnos nem. Az csak a felhasználói adatokat törli. Nekem viszont a rendszerből hiányzik egy komponensem. Érdekes, hogy kibontottam a legfrissebb fw fájlt, s abban sem volt benne az iwconfig.
-
válasz
zozomester #3283 üzenetére
Egyszerűen nincs ott a fájl, ahol kéne neki. Kerestem, de sehol nem találtam meg... Éppen ezért a WiFi sem működik. A modul minden gond nélkül betöltődik, az interface is rendben létrejön, csak maga a hálózathoz való csatlakozás kuka. Azért, mert az iwconfig hiányzik a rendszerről.
Ahogy látom, abban a NAS-ban Intel CPU van, ami feltételezem x86. Ebben pedig egy Marvell Kirkwood CPU kapott helyet, ami ARMv5-ös architektúrájú. Sajnos ezért nem kompatibilis a két processzor (más az utasításkészlet). ARMv5-ből (Marvell) bármelyik jó lenne.
De attól tartok, bele kell ásnom magam a QPKG gyártás rejtelmeibe, s forgatnom kell magamnak egy iw csomagot. Esetleg van itt olyan, aki csinált már saját fordítású QPKG-t?
-
citkar
addikt
válasz
zozomester #3236 üzenetére
Szerintem kevesen használnak WiFi adaptert, de hátha lesz ötlete valakinek, amennyiben nem, vagy akár azonnal, szerintem érdemes a QNAP supportot felkeresni ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest