Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
golfvariant
aktív tag
Egy weboldal teljes tartalmát, css-el, képekkel együtt hogyan tudom megtenni pythonnal?

A választ előre is köszönöm!
-
golfvariant
aktív tag
Gmailes MFA azonosításra van bármi lehetőség?
-
golfvariant
aktív tag
Kipróbáltam, de valamiért nem működött, pedig scrollozás közben megálltam, vissza is görgettem stb, aztán újra lefele. Mégsem jött össze, mindegy végülis sikerült megoldanom más módszerrel.
igaz nem használok fakeuseragent-et, vagy letöltött chromedriver.exe-t
Nincsenek világmegváltó terveim vele, csak sosem pythonoztam még, és célszerűnek láttam valami kézzelfogható projekttel indítani, mintsem sum = 1+2 szinttel indítani
-
golfvariant
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Írtam egy scriptet, amivel a zöldmanós webáráruház bizonyos termékcsoportjának árát ellenőrizném. Jelezve ha valami nagyobb akció van, mert néha tök jól ki lehet fogni dolgokat
Az oldal javascriptes működése miatt Seleniummal próbáltam megoldani. A script jól működik, de ha pl 20 oldalas a termékpaletta, akkor random eljutok a 5-12. oldalig és onnan valamiért csak első oldalt tölti be, hiába van az url-ben a megfelelő oldalszám.
Próbáltam sleep-el várakoztatni, hogy legyen ideje dolgozni a javascriptes termékbetöltőnek, de sajnos nem ezen múlik. Volt már valaki hasonló cipőben?
-
golfvariant
aktív tag
web scrapinggel foglalkozik valaki?
lenne pár kérdésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest