- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#73749248 #1320 üzenetére
akkor lehet, hogy a te jövőd éppen nem.
2020ig tart a py2 támogatása, szóval én két évvel előtte senkinek nem fogom mondani, hogy ez a jövő.
persze, ha hozzá vagy kötözve valami legacy modul miatt, akkor így jártál. bár pont a támogatás kifutása miatt én már azt is megnézném, hogy mekkora erőfeszítés lenne portolni a modult, vagy a feltétlenül szükséges részeit külön processzként hívogatni. -
KEAN
tag
válasz
#73749248 #1324 üzenetére
Akkor nem próbáltam ki, csak írtam gyorsan egy választ.
Most hirtelen így próbálkoztam:
import subprocess
subprocess.Popen(["notepad.exe", "c:/Users/username/Desktop/asdf.py"], shell=True)
... simán megnyitotta a kérdéses fájlt és minden jónak lévőnek tűnik.Mit jelent, hogy "nem igazán"? Nem lehet, hogy mivel egy másik python programot akarsz futtatni, ezért a
python
-nal kell kezdeni a listát, hiszen az a futtatható program és .py fájl annak csak egy paramétere. -
cousin333
addikt
válasz
#73749248 #1320 üzenetére
Milyen modulokról van szó? Lehet, hogy van alternatívájuk.
Nyilván ennél kicsit árnyaltabb a kép, de a Python 3 elég régóta elérhető, deklaráltan csak ezt fejlesztik a továbbiakban, szóval szerintem amelyik modul nem támogatja a 3-ast, azt lehet, hogy nem kéne már erőltetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest