Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
zotya7895
üzenetére
Látod, most megfogtál

Olyan könyvre gondolok itt elsősorban, ami a programozás folyamatával és nem konkrétan egy adott programozással kapcsolatos. Tudom, hogy léteznek ilyen könyvek, de nekem személyesen még nem volt hozzájuk szerencsém.

Ezt mondjuk nem ismerem, de jónak tűnik, ilyesmire gondoltam.
Az "először"-t inkább visszavonom, legalábbis "párhuzamosan"-ra módosítanám. Egy olyan nyelvvel kellene kezdeni, mint a Python, mert egyszerű és könnyen átlátható. Ennek gyakorlati eredménye is van (a program, amit írsz), és mindjárt példákat látsz az egyes témákra, nem csak a száraz elméletet. Általában a jobbfajta, az egyes programozási nyelvekkel kapcsolatos könyvek is nyújtanak némi általános programozási ismereteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest