Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
Koszi a kiegeszitest!
Igazabol mikor java-skent elkezdtem pythonban versenyfeladatozni, akkor nem tutorial-oztam, hanem masik versenyzotol szedtem ki az input beolvasast, azt se tudtam akkor, hogy mi az a map... [pl. akkor a map sort modositgattam, h int/float sot volt hogy str-t irtam oda ;-)] persze azota [lassan 2 eve? huhh] ennek, meg az ilyeneknek utananeztem, meg hasznalom a listagyartast for-ral is, de ez az input igy ragadt meg. Lehet, hogy nem a leghatekonyabb... vegulis atszokhatok. De nekem az ilyen 'best practice-ek hianyoznak, mas python kodot ritkan latok a magamen kivul. [Peldaul h miert ugy irtad, h az elso tuple, nem list...]
Amugy meg map-pel rovidebb begepelni ;-)
A xor meg plane jogos, kosz.+1. Nekem ilyen beolvasos progik kellenek, a verseny futtatokornyezet brtolja automatikusan az inputot, de a pycharm-ban nem jottem ra, hogy lehetne a weboldalrol copy-zott inputot betolni debug kozben [rendszeresen a kodba editalom, a minta kicsi szokott lenni]. Probaltam a futtatoablakban beirni, kezzel es enterrel megy, a beillesztesnel viszont 1 sorkent erkezik a kodba, pedig a beillesztesnel jol tordelve latom. Erre nincs esetleg tippje valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs