- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
+1.
Egyebkent en pl. a prog.versenyek miatt, az egyik csapatversenyes tarsam hatasara pythont hasznalni, 10+ ev java(SE) ipari tapasztalat utan, mert az hala'l korulmenyes volt a netto algoritmusok de altalaban jol osszetett adatstrukturak kezeleseben... es most forditott irany kovetkezik, lehet hogy a ceghez fog beszivarogni a python a fejlesztesbe - igaz, ahhoz sokat kell me'g megismernem belole, mert most pl. me'g ebben nem irtam kulon osztalyt, se grafikus feluletet. De tudom hogy van es tuti vagyok benne, hogy erdemes megvizsgalni minimum, hogy mi a csere egyenlege.
A peldad tok jok
Errol van szo! Nem kell az adminisztracioval bajlodni. Masik kedvencem ezugyben (mondjuk az iparban mar velemenyesebb, de ott meg nem fog ilyen igeny elofordulni) az hogy nem kell az int-ek bithosszaval foglalkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Errol van szo! Nem kell az adminisztracioval bajlodni. Masik kedvencem ezugyben (mondjuk az iparban mar velemenyesebb, de ott meg nem fog ilyen igeny elofordulni) az hogy nem kell az int-ek bithosszaval foglalkozni...