Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem vagyok nagy python expert. Itthon magamnak szoktam kisebb-nagyobb "automatizálási" scripteket létrehozni.Amire most lenne szükségem, hogy az ffmpeg.exe-t egy windows-ra ki buildelendő python scriptbe szeretném becsomagolni. (Mindenképpen ffmpeg.exe formátumban kell az ffmpeg. Tudom, hogy pip-el felrakható lenne az adott scripthez.)
Tehát van egy scriptem ami használná relative eléréssel az ffmpeg.exe-t, úgy hogy subprocessel indítom el: ./ffmpeg/ffmpeg.exe.
Így nyílván a struktúra az ez volna:
- scriptFolder
- myScript.py
- ffmpeg
- ffmpeg.exeÉs ezt szeretném pyinstallerrel "exe-vé varázsolni" úgy hogy az tartalmazza az ffmpeg-et is.
Viszont nem igazán tudom / találom, hogy hogyan lehetne ezt megoldani ha meglehet. Ez megoldható ? Lehetőleg egy fájllal, tehát az ffmpeg.exe ne legyen "felülírható".Amit próbáltam már, hogy megcsinálom a pyinstaller --onefile script.py al az .exe-t és az exe mellé másolom a ffmpeg mappát. Viszont így sem tudja futtatni a script az adott relatív eléréssel az ffmpeg, mondván, hogy hozzáférés megtagadva. Ha ez megoldható ? akkor nekem legvégső esetben ez is bőven megfelel
.Segítségeket előre is köszi !
Szerk.:
Ha a pyinstallert nem --onefile-al csinálom akkor az adott exe mellé másolva a ffmpeg mappáját akkor viszont tudja azt használni. Viszont ez még a legvégső esetnél is legvégsőbb esetben szeretném használni
Mert nekem a legjobb az lenne ha egy fájlos lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.