Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iphone applikáció problémák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Pedig szerintem érhetően leírja. A két import közti különbség:
from numpy import * # 1. megoldás
import numpy # 2. megoldásAz első esetben a teljes névtartományt (namespace-t) beimportálod és így írhatod például azt, hogy x = linspace(0, 10, 101)
A második esetben csak a modult töltöd be és ekkor azt kell írnod, hogy x = np.linspace(0, 10, 101)
Az első eset nyilván egyszerűbb, de nem elég kifejező. Ha van egy másik importált csomagod szintén egy linspace függvénnyel, akkor mi történik? Nyilván az utolsónak importált számít, de ezt egy másik felhasználó nem fogja tudni, mert nincs benne a kódban, hanem a pylab-bal lett beimportálva, ami "valamit még csinált".
A lényeg, hogy bizonyos szintaktikai egyszerűsítésekért cserébe összekuszálja a szálakat és feladja az egyértelműséget. ("Explicit is better than implicit.") Meg hogy jobban hasonlítson mondjuk a Matlab-ra. Én is mérnök vagyok, én sem akarom túlbonyolítani, de azért ennyi még belefér.

VI alatt mit értesz? Virtual instrument?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest