Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbalint18
tag
Köszönöm szépen a választ ! A megfejtés akkor megvan most már csak a megvalósítással van probléma. Létrehoztam : x16+x26+x36=6 fiktív és mind a másik 3 egyenletet kitoltam még 1 sorral ahogy írtad. Valamit biztosan elrontok az írás közben mert kaptam egy ilyen hibaüzenetet : "Invalid input for linprog: A_ub must have exactly two dimensions, and the number of columns in A_ub must be equal to the size of c . " Behoztam pedig +1et mindenhova ahogy azt kell. Szóval ezt nem értem mire írja . [link] Esetleg ha az időd enged rá tudnál csekkolni hogy min bénázok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest