- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
Köszi a sok infót. Átrágom majd magam a témán részletesen, de csak holnap (esetleg este).
Most a legfrissebb Pythont használom. És az biztos hogy most már csak 3-asat szeretnék mindenhol. De azért ami még a 3-ason belül is ennyire új, azt egyelőre nem preferálnám annyira.
Viszont ezzel kapcsolatosan még egy dologra rákérdeznék:
Python programozással akarok majd foglalkozni - a PC/Raspberry mellett - nemsokára ESP8266-n illetve ESP32-n is.
Vagyis ez így már MicroPython lenne.
Így - ha amúgy nem jelentősebb a hátránya - akkor lehet inkább az olyan adatszerkezeteket, metódusokat részesíteném előnyben, amit fogok tudni majd MicroPython alatt is használni.Egyrészt így tanulási szempontból is részben arra fókuszálnék.
Másrészt most konkrétan ezeket a HW-kezelő függvényeket ha jól megírom, akkor akár tudnám használni a Raspberry Pi helyett/mellett az ESP-ken is majd kapásból.
Ez tudom hogy kicsit már így OFF lehet itt, de sajnos nem nagyon találtam a PH-n MicroPython-al is foglalkozó topicot. Az Arduino-s topic elég jól pörög, nagyon sok hasznos dolog van, de ott MicroPython-ban valahogy nem nagyon láttam senkit se programozni (amúgy nem is értem miért, a C/C++ -hoz képest azért én elég sok előnyét látom így már kezdetnek is).Néztem annó a hivatalos oldalon a különbségeket/limitációkat. De azért az eléggé száraz infónak tűnt. Nem tudsz esetleg valami jó összefoglalót a különbségekről ?
Vagy akár ajánlásokkal együtt (mi az amit ugyan használhatnánk Micropython/ESP alatt, de nem annyira ajánlott a viszonylag nagyobb memória vagy cpu igénye miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest