Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Whysperer

addikt

Sziasztok.

Szeretnék tanácsot kérni tőletek. ,hogy körülbelül 6 éve dolgozom maya programmal és most végeztem Londonban Lion King filmmel . Technical Animator vagyok és nagyon jó lenne Python programozást megtanulni ,hogy a Autodesk maya-ban sok esetben tudjam használni a munka megkönnyítéséhez. Artist ként rengeteg netről letöltött expressionokat használtam már ,de egyszerűen Én fejemben lehet a hiba ,mert nem értem sosem a mi mit csinál csak ,hog y ezt a szám helyére ezt rakjuk az helyére azt rakjam,de,hogy magamtól nem tudom megtanulni ,mert próbátam. talán most tudoknék először időt szakítani rá 6 év alatt ,mert annyi artistikus dolog, munka volt,hogy időm nem volt rá. Valahogy olvasva könyvből nem jelenik meg a megvilágosodás fejemben. Már az is megfordult az agyamban ,hogy oylan h...ye vagyok mint a s..gg :B :B :B De aztán az is ,hogy egy Disney filmet végig dolgozni más országban más nyelven miért nem sikerül ezt a program nyelvet elsajátítani és nem tudtam rájönni eddig.

Esetleg nincs egy tanár ismerősötök aki Skypeon oktatni tudna vagy ilyesmi alapokat? ,hogy Autodesk mayaban tudjam használni a pythont?

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák