- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok!
A Pi4 18.3-as KODI-val lenne észrevételem és kérdesem. Lehet hogy fontos szempont az, hogy jelenleg az oroszoknál vagyok és ott raktam fel a programot. A Pi hámassal semmi gond nincs, igaz az még otthoni install. Az itt felrakott RPi4-es is rendesen felment, csak a LIbreElek es a Raspbian Full kellett. Az utóbbival semmi gond nincs, minden beállítás és program flottul megy (MC, Ktorrent, KODI 17.6, VLC, Pinta 1.6, PDF Viewer, Python 3.5).
Azonban amikor a felrakott KODI 18.3-at töltöm be, kezdődnek a gondok.Ott is normálisan csatlakozik a netre (legalább is látszólag), de semmit nem lehet beállítani amit a netről töltene le. Már kétszer is felraktam, sőt két kártyára is.Próba képen áttettem a kártyát a hármasba, és ott próbálkoztam a beállításokkal, de ott is hasonló volt az eredmény,( mert egyébként minden a négyesben felrakott program ott is működik). Mindenre azt írja ki, hogy installációs hiba. Az összes beállítást egy otthon barátommal egyeztettük, semmi különbség. Mi a bánat lehet a gond? Elképzelhető, hogy más címen kommunikál mint a 17.6-os?, mert egyébként a csatlakozási címeik egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Linux Mint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest