Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Szerintem ha nem kell a darabszam, akkor egy adatfile egy trie (azaz szo-fa), ertelemszeruen jobb a kicsibol, a nagyo(ka)t meg futtatod rajta egyesevel, ha talalat, akkor kiirod.
Amugy agyuval verebre, ha a sorrend mindegy. Lerendezed oket az oprendszer segitsegevel, es kapasbol eleg egy diff jellegu lekeres (jo, pont forditva, az kell ami nincs a diff-ben). Vagy ha rendezni tudod "kint", kis eroforrassal, esetleg valamelyiket mar eleve ugy tartani, akkor egy osszefuzes-szeru algoval tudsz egyformakat listazni. Persze ezek a sorrendet osszezavarjak, az elso megoldas nem.szerk. EQ, bocs, nem neztem, a lenyeg kb. ugyanaz, a set sztem stringeknel try lesz. Csak messzirol raneztem a kodra es felreertettem hgoy dupla for van egymasban, de hat latszik hogy en vagyok feluletes (meg faradt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macska topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest