Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Köszi, közben újra nekiestem az IDE-nek és megtaláltam 1-2 dolgot.
Bizonyos nagyon alap metódusoknál (pl. print) Ctrl+Space hatására tényleg kiegészít, van ahol viszont nem szeretne. Például a következő kódban:
[példa]16. sor: ha nem adok meg konstruktor paramétert, fogalma sincs, hogy oda egyébként kellene egy.
Illetve van neki, sárga aláhúzás, meg "Parameter 'number' unfilled...", de amikor ott állok a kurzorral akkor ezt nem lehetne valahogyan jelezni?17. sor: dettó
17. sor: ha megadok egy paramétert, nem kínálja fel azt, hogy annak a metódusnak vannak más paraméterei is, csak éppen van default értékük.19. sor: előbbi hiba, szintén nem kapok tájékoztatást arról, hogy milyen lehetőségeim lennének a random.randrange() paraméterezésére. NetBeans alatt például megkapnám a komplett listát arról, hogy milyen paraméterezéssel hívhatnám meg az adott metódust.
Ez pedig számomra hatalmas segítség, főleg akkor amikor ismeretlen objektumokkal van dolgom és fogalmam sincs arról, hogy még 5 féle módon tudnám paraméterezni az adott objektumot, csak éppen az IDE nem tájékoztat róla.
Nagyobb projekteknél pedig szerintem nem várható el, hogy én minden paraméterlistát ismerjek, vagy állandóan ott legyen előttem az összes osztály dokumentációjával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest