Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Köszi, közben újra nekiestem az IDE-nek és megtaláltam 1-2 dolgot.
Bizonyos nagyon alap metódusoknál (pl. print) Ctrl+Space hatására tényleg kiegészít, van ahol viszont nem szeretne. Például a következő kódban:
[példa]16. sor: ha nem adok meg konstruktor paramétert, fogalma sincs, hogy oda egyébként kellene egy.
Illetve van neki, sárga aláhúzás, meg "Parameter 'number' unfilled...", de amikor ott állok a kurzorral akkor ezt nem lehetne valahogyan jelezni?17. sor: dettó
17. sor: ha megadok egy paramétert, nem kínálja fel azt, hogy annak a metódusnak vannak más paraméterei is, csak éppen van default értékük.19. sor: előbbi hiba, szintén nem kapok tájékoztatást arról, hogy milyen lehetőségeim lennének a random.randrange() paraméterezésére. NetBeans alatt például megkapnám a komplett listát arról, hogy milyen paraméterezéssel hívhatnám meg az adott metódust.
Ez pedig számomra hatalmas segítség, főleg akkor amikor ismeretlen objektumokkal van dolgom és fogalmam sincs arról, hogy még 5 féle módon tudnám paraméterezni az adott objektumot, csak éppen az IDE nem tájékoztat róla.
Nagyobb projekteknél pedig szerintem nem várható el, hogy én minden paraméterlistát ismerjek, vagy állandóan ott legyen előttem az összes osztály dokumentációjával.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest