- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Köszi, közben újra nekiestem az IDE-nek és megtaláltam 1-2 dolgot.
Bizonyos nagyon alap metódusoknál (pl. print) Ctrl+Space hatására tényleg kiegészít, van ahol viszont nem szeretne. Például a következő kódban:
[példa]16. sor: ha nem adok meg konstruktor paramétert, fogalma sincs, hogy oda egyébként kellene egy.
Illetve van neki, sárga aláhúzás, meg "Parameter 'number' unfilled...", de amikor ott állok a kurzorral akkor ezt nem lehetne valahogyan jelezni?17. sor: dettó
17. sor: ha megadok egy paramétert, nem kínálja fel azt, hogy annak a metódusnak vannak más paraméterei is, csak éppen van default értékük.19. sor: előbbi hiba, szintén nem kapok tájékoztatást arról, hogy milyen lehetőségeim lennének a random.randrange() paraméterezésére. NetBeans alatt például megkapnám a komplett listát arról, hogy milyen paraméterezéssel hívhatnám meg az adott metódust.
Ez pedig számomra hatalmas segítség, főleg akkor amikor ismeretlen objektumokkal van dolgom és fogalmam sincs arról, hogy még 5 féle módon tudnám paraméterezni az adott objektumot, csak éppen az IDE nem tájékoztat róla.
Nagyobb projekteknél pedig szerintem nem várható el, hogy én minden paraméterlistát ismerjek, vagy állandóan ott legyen előttem az összes osztály dokumentációjával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- PlayStation 5
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest