Hirdetés
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocs, de ezt nem is értem.
Nem igazán értek az osztályokhoz. De az elméletét nagyjából megértettem egy lakástervezéses példa alapján.
Az ős egyik tulajdonságát szeretném lecserélni az új osztályban. Ez lenne az osztályok egyik előnye. Hogy könnyedén lehet módosítani az alapprogramot annak módosítása nélkül.Azaz tételezzük fel, hogy Egy az egy sima szoba, egyik a magasság, másik a szélesség.
A Ketto osztály meg legyen egy kör alakú szoba, ahol az egyik a magasság (ezt örökölnő az ősből), a másik pedig a sugár(erre cserélném le a szélességet). (Lehetett volna négyzet, meg kör alapú hasáb is. A magasság meg terület így lenne értelme a szorzásnak, de a probléma szempontjából mindegy.)Azaz az az Egy(sima szoba) mintát akarom módosítani egy Ketto(kör alakú szoba) mintára. Úgyhogy az attribútumok értékét felhasználói input adja meg.
Tehát lényegében az osztályok első előnyét akarnám leprogramozni, hogy egy meglévő mintát (osztályt) felhasználva, készítek egy másik mintát (osztályt). Még csak nem is bonyolítottam egyelőre másik metódussal. Ennek egyszerűnek kellene lennie, de mégsem az.Tehát még egyszer első körben szeretnék egy osztályt módosítani egy származtatott osztállyal. Ez lenne a programomnak a lényege. A felhasználói adatbekérés már csak ráadás. De így is működnie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest