Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
s3toraph
üzenetére
A Spyder egy ingyenes, nyílt forrású fejlesztőkörnyezet, egy időben én is azt használtam. Tulajdonképpen semmi rosszat nem tudok felhozni ellene, az IDLE-nél nyilván klasszisokkal jobb. Keresztplatform, tehát minimális eltéréssel tudod használni Linuxon és Windowson egyaránt.
Linuxon szerintem helyből, a Windowson a 3.4-től kezdődően az alaptelepítés része a pip nevű csomagkezelő: [link]. Egyszerűen a parancssorba írd be:
pip install spyder
Ez elvileg felteszi neked a megfelelő verziójú programot, és mindent, ami kell hozzá, Windowson és Linuxon egyaránt. Azért írtam, hogy elvileg, mert mostanában nem a "mezei" Pythont használom, hanem az Anaconda nevű disztribúciót, amiben a Python, meg a Spyder mellett milliónyi más modul is benne van, előre telepítve. Ez viszont neked talán feleslegesen nagy, Raspberry-re mindenképpen.
Amúgy meg ott a dokumentáció: [link]
A Spyder alternatíváit már felsorolták a többiek, nagyon mellényúlni szerintem egyikkel sem tudsz, innentől ízlés kérdése. Személy szerint én mindenképpen IDE-t használnék, és nem "szövegszerkesztőt", mint a Notepad++, VIM és társaik.
A megírt progamjaid valószínűleg futnak majd mindenhol, feltéve hogy a gyári modulokat használod. Ha nem, akkor sincs minden veszve, csak esetenként problémásabb lehet a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Lexar UDIMM DDR4 RAM 16GB 3200MHz CL22
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- 0 perces Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB // 512GB //több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest