Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
bringasisti #1017 üzenetére
nincs benne semmilyen különös érzékelő
A mellkas két oldalán mérhető elektromos potenciálkülönbséget használja a szívfrekvencia megállapítására, hasonlóan az EKG elvezetési pontjaihoz.
Ha megfelelően alacsony elektromos ellenállású vezető réteget (filléres tétel) beépítik az övbe, akkor nincs jelentősége hogy ki gyártottaA kérdés inkább az, hogy mennyi strapabíró anyagból gyárt a kínai.
Őszintén szólva azért nem akarok gyárit venni, mert - finoman szólva - nem vagyok hasraesve a Polar anyaghasználatától.
RS300x-nek körülbelül 100 használatot bírt ki az óraszíja, az egész házat kell cserélni, mert egybe van öntve a szíj a tokkal, 8e Ft bruttó, csak Pesten cserélik...... itt leírtam [link]
Nem egyedi probléma, 2-3 év alatt mindenkinek elreped.Ellenben a másik 10e Ft-os alap Beurer órám megvan 5 éve, heti 4 edzést van rajtam, van benne cirka 1500 óra edzés és semmi baja.
-
Zola007
veterán
sziasztok Polar H1 pántom van
Tartalék szíjat/övet szeretnék a szenzorhoz venni, a kérdésem az lenne, hogy az ilyen ebayes 1500 Ft-os övek is jók? mert nem túl szimpatikus a 6e Ft-os ára a gyári övnek -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest