- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
fojtviki #1150 üzenetére
elvileg: settings-apps-kiválasztod amelyiket használja edzés közben, és ott van olyan menüpont hogy alerts, ott lehet hozzáadni heartrate-et. nekem csak max hr van beállítva, de szerintem lehet min-t is. (fenix 3, lehet 5-ben kicsit másképp van, de nagyon nem térhet el)
-
válasz
fojtviki #1146 üzenetére
Figyi, mondd a párodnak, hogy keressen egy jó kis csoportot a Garmin Connect appban a telefonján. Beírja pl. a lakóhelyetek városát, vagy az országot, vagy egyéb ilyesmit. Én közel két éve használom és ilyet még nem csináltam, de most csatlakoztam és állati motiváló. Nagyon jópofa. Csatlakoztam a csoporton belül egy kihíváshoz, és hogy nem én vagyok az utolsó (rám jellemző ez lenne), az nekem nagyon nagy szám. Ezt ne hagyja ki semmiképpen se szerintem!
-
válasz
fojtviki #1124 üzenetére
Igen szerintem megér annyi felárat, sőt szerintem többet is, itthon mintha nagyobb lenne az ugrás.
A másik hsz-edre: igen, szerintem egy ilyesmi kütyü nagyon motiváló tud lenne. Eleinte csak annyira használtam én is az enyémet, hogy szólt, hogy nincs meg a napi lépésszám. Elmentem sétálgatni, madarat lesni, hopp néha gyalog megyek már dolgozni, hopp eljárunk több tíz km-es biciklizésekre... Jó követni az adatokat.
A Garminnak pedig szerintem a telefonon lévő programja, és jó bontásban mutatja őket, plusz weblapon is követhető, szóval jó választás a Garmin. -
Yoshida
aktív tag
-
válasz
fojtviki #1122 üzenetére
A Forerunner szerintem nagyon műanyag. A Fenix üvege eleve védettebb, másrészt zafírüveggel is megvehető, sokkal tartósabb lesz szerintem. Cserélhető a szíja, jók hozzá az 5 szíjai is (gyorscsere-megoldással is), jobb az akkuideje, és pár outdoor dologban több tevékenységet támogat. Nekem ezek lennének a szempontjaim.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
fojtviki #1118 üzenetére
"fenix3 hr" az a modellfrissítet karpántból mérő fenix3, ha azt találsz jó áron, az még lehet jó (ja és úszásnál nem megy a karpánt pulzusmérője
, mert aláfolyik a víz, és pontatlan). Vehetsz 40 ezerért úszást is bíró, saját memóriás pulzuspántot
Mivel víz alatt nem megy az ant+, így akkor tölti át az órába a pulzus adatokat, amikor kijössz a vízből. De ez -úszás közben pulzus mérés- viszonylag spéci terület
-
Yoshida
aktív tag
válasz
fojtviki #1115 üzenetére
Szia,
Az az órától függ, hogy monitoroz-e alvást, vagy sem, de már a 6 ezer forintos kínai mi band tipusú órák is tudnak elvileg monitorozni. Más kérdés hogy mit ér. Én 1-2 hónapig figyelgettem a fenix3-on, de rendszeresen rosszul mérte az időket, pl. este fürdésnél ha levettem, azt hitte hogy már alszom. Hiába vettem fel, és sétáltam még utána... Szóval én maradtam annál, ha fáradtan ébredtem, akkor valszeg nem jól aludtam, és kész
Ráadásul egy karon ha éjjel nappal hordod az órát, akkor elég csúnya lesz a bőröd, már 1-2 hét után is akár... (én alváshoz átrakom a jobb karomra, mert imádom a rezgő ébresztés funkciót, nem ébred fel az asszony, de én igen
, és így nem is lesz kiütéses a karom, de mégis rajtam van)
Szóval az óra ha manapság veszel, fog tudni monitorozni alvást, és ettől függetlenül lesz benne a karpántban pulzusmérő is.
Garminok tudják (fenixek tuti) az éjjel nappal pulzus monitorozást karpántból, van akinek ez fontos.
Az biztos, hogy én olyat vennék ami mér karon is pulzust, alvást 100% hogy fog mérni mindegyik.
Ha meg túl pontatlan, akkor lehet venni külön mellkaspántot, de a garminok enyhén túl vannak árazva.
Egy fenix tud olyat pl. ha úszol, elindítod a pool swim alkalmazást, akkor felismeri az úszásnemet, és méri az "swolf" csapászám vagy micsodát. Beálíltod a medence hosszt, és méri a távot is, lehet részidőnként nullázni (mégis az össztáv meglesz), ilyesmik.
Ja van benne golf app is
Van sí app is benne, méri az ereszkedést, a felvonó időt, és emelkedést persze nem. De gps-el is felveszi közben merre mész.Ezek ha jól tudom a forerunnerben nincsenek benne. (más kérdés, kellenek-e ezek
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest