- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
Én egy Garmin FR235-ös órát használok ami alapból csuklós mérést tud, de vettem hozzá egy pántot is.
Ezzel nekem az a tapasztalatom, hogy alapból pontos a csuklós is, de amit elkezd a kezem intenzívebben mozodni, akkor hajlamos extrém, kiugróan magas értékeket mutatni.
Próbáltam a szíj szorosságát, a csuklón lévő pozícióját változtatni, megtisztítottam, stb..., de mindezektől függetlenül produkálja ezt.
És a lementett pulzus görbékből egyértelműen látszik, hogy a csuklós nagyobb ingadozásokat mutat egy nyugalmasabb időszakban is a pántos méréshez képest.Még annyi, hogy a pántot - leválasztva róla magát a jeladó egységet - zokniba csomagolva minden héten egyszer kimosom a szines ruhákkal 30 fokon, alacsony centrifuga fordulaton.
-
jeri
tag
-
Galahed
senior tag
Az eredmény változó, nem lehet azt mondani, hohy mindig ennyi meg ennyi az eltérés. A bőrt világitja át és a hajszálerek tágulásából próbálja meg egy algoritmus kiszámolni az eredményt... Szóval nem méri hanem kiszámolja...
Ha jól emléxem a fitbitet be is perelték a pontatlanság miatt anno... hirtelen nem találom az eredeti cikket de kb 25 -öt is tévedhet percenként ha nagy intenzitású az edzés.
szerk:
-
medica
senior tag
Csuklós pulzusmérők egyike sem pontos - mindegy hogy túlárazott többszázezres vagy pár ezer forintos. Nyilván ésszerűbb az olcsóbb, ha van xiaomi telód akkor egyértelmű.
Jeri: polar m400 most 40 ezer a dekában és a hervisben, itt ausztriában 80 és 100eu a sportdirektben és a hervisben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest