- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
Chuck Norris #406 üzenetére
Ma vettem az Aldiban én is egy ilyen 4000Ft-os órát mellkasi szenzorral. Egyelőre jól működik azt kaptam amire számítottam. Hangjelzés, zöld/piros LED és memória is van benne.A jelzések kikapcsolhatók de úgy tűnik a nyomógomb hang az marad.
Pici negatívum a vízállóság. 3BAR ami annyit jelent, hogy az esőt bírja de nem javasolt a gombok nyomkodása. Egyelőre esőben nem futok ez számomra nem hátrány.Jó volna folyamatában látni az adatokat. Erre kinéztem az ebay-en az egy 6000Ft-os bluetooth heart rate sensort az óra kiváltására. Úgyis mobiltelefonnal futok.
A kérdés az, hogy ezek milyen telefonokkal kompatibilisek... -
jeri
tag
válasz
Igazad van, aki Tabatázik azt csak az ájulás, vagy gyomrtartalmának szemrevételezése állítja meg az edzésben, az összes többi pulzustartományt meg a szervezet salaktalanítására, regenerálódásra használja.
-
schumy1
aktív tag
válasz
Használd egészséggel.
Nincs olyan a menüben hogy "beep", ott kikapcsolható lenne a csipogás? -
oak
tag
válasz
Chuck Norris #184 üzenetére
Nekem a 4000 Ft-os aldis pulzusmérő órám volt, de semmit sem ér, csak szenvedés. Inkább egy alap polar.
-
zoli03
őstag
válasz
Chuck Norris #182 üzenetére
Engem is érdekelne, ha valaki tud róla valamit. Bár valószínűleg venni fogok, ha addig nem érkezik valamilyen negatív tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 4
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest