- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
okezsoke #180 üzenetére
Egyik barátomnak olyan van, nem panaszkodik rá.
Telefon nem lenne kényelmes arra, hogy futás közbe nézegesd, nekem az x10 folyton lezárja magát(gondolom meg lehetne oldani, hogy ne tegye), de akkor is elővenni, és ránézni kényelmetlen lenne. Nekem, de lehet másnak meg nem -
cekkk
veterán
válasz
okezsoke #178 üzenetére
Biztos többet fog enni, de kérdés, mire és hol akarod használni, szerintem nem jó, mert ha futsz bárhol, nem látod az aktuális pulzusodat, ehhez nyomkodni kell a telefont, vagy ha terembe vagy akkor a gépek nem érzékelik majd a jelét, bár ott nem annyira vészes, ha nyomkodni kell a telefont. Szóval nekem kell eldöntened, hogy hogyan is használod, és úgy választani, mint a kettőnek van előnye, és hátránya is, meg persze attól függ milyen telód van, és azt hova akasztod magadon, hogy folyamatosan fogja a műholdat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest