Új hozzászólás Aktív témák
-
hopex
csendes tag
Tegnap csináltam egy tesztet az ügyfélszolgálatos hölgy kérésére, nos nálam szobai körülmények között (21 fok), mélytisztítás után, teljes feltöltéssel 12 szál ID a lemerülésig. Ez kinti hőmérsékleten minden bizonnyal jelentősen csökken, de tulajdonképpen minden akkumulátoros készülék hidegben veszít a teljesítményéből.
Legnagyobb problémám az egyenlőtlen hevítés. Első két slukk értékelhetetlen, pára alig, mínusz 30 mp. az üzemidőből. Utána már normális mennyiségű pára, majd rezgés utáni 30 mp.-ben (sikerült már három normális slukk is ezalatt ) pára felhők, viszont az ID ( bronz) égeti a szám.mferi
-
Gloob
addikt
-
félisten
Az enyém 12-14 szálat bír most hogy hideg van, de már 8 hónapos gép.
napközbeni 40 perc egyszeri töltéssel elszívok egy dobozzal.
Teljesen fel kell tölteni, ha lemerül,( én este szoktam fullra) mert a gyorstöltés az első fél órában megnyomja, felrántja 40-50 % köré de utána folyamatosan lelassul és 75 % fölött már 4 pötty világít ha töltöd de még korán sincs tele. Normál hőfokon használom de kikapcsolom, ha végig szívtam, nem várom ki a 4 percet amíg lejár, mert a 4. percben már szinte csak a szűrőt szívom.
16-18 slukk van egy ID ban nem 12, mint egy HEETS-ben. Az 12 slukk után automatikusan kikapcsol ez nem. Itt egy szál ID kb 1,5 szál HEET-s.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
bakobela
újonc
Sziasztok! Az lehetséges, hogy csak a saját, gyári töltőfejjel és kábellel lehet tölteni a készüléket? Három különféle kábellel és töltővel próbálkoztam és egyikkel sem töltött, a gyárival viszont egyből. Köszi a segítséget.
-
Gloob
addikt
Nemrég beszéltem az ÜSZ-tal. Ők hívtak, mivel nemrég regisztráltam. A kieső töltetet említettem neki, amire azt tanácsolta, hogy csavaró mozdulattal tegyem be a ID-t. Említettem a gyenge akut is. Azt mondta, hogy ha ECHO módban kipróbálom egy teljes töltés után, és így használva nem éri el legalább a 10 szálat, akkor hívjam őket, és kicserélik a készüléket. No majd meglátom a következő töltés után.
Samsung Galaxy A52S
-
félisten
Szia!
a második kommentben nagyon részletesen leírtam képekkel.
Feltettem egy videót azért, nem túl jó ne haragudj érte, de talán segítség.Itt elérhető: [link]
Az a lényeg hogy a két kis szárnyacska a hevítő nyílás szélén lévő két kis vájatba menjen bele, úgy tedd bele. Arra is érdemes figyelni, hogy feküdjön fel teljesen a készülékre, majd úgy csukd össze a kiszedőt. Beletenni és kiszedni a tisztítót szétnyitott állapotban kell ,a készülék kupakja pedig legyen a helyére tolva, ahogy a videón csinálom.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Tüce
újonc
Sikerült!🙂 Újabb probléma, hogy hogy kell a készülékbe helyezni a kiszedőt? Nem megy bele!! Nincs erről valahol egy videó?? 30 éve dohányzom, egy napja váltottam ilyen hevítősre, de még nagyon tanulnom kell mi, hogy működik. A másik nagy gondom, ez a 4 perc.. ez nagyon kevés. Olyan gyorsan kell szívni, hogy nem esik jól. Sokkal lassabban, kényelmesebben szeretek dohányozni.
😔 -
Tüce
újonc
Sziasztok! Tegnap vettem egy Pulze készüléket. Nem tudom leszedni a tisztító kupakját! Akárhogy húzom, tekerem, meg sem mozdul. Tudna valaki segíteni, hogy lehet leszedni? Köszönöm!
-
félisten
Igen, nagyon tömör a töltet.
Maga a vágása szakmai szemmel nézve gyönyörű. Én már pár éve benne vagyok a dohány szakmában de ilyen vágást soha nem láttam még, tényleg mestermunka.Amúgy rájöttek a boltos lányok egy tök jó dologra, ezt is a tömör töltet és a kerek rúd miatt lehet megcsinálni.
Szóval ,ha elkezded szívni a töltetet és abba kell hagyod valamiért mondjuk pár slukk után , csak simán told fel a kupakot úgy hogy benne van a töltet. Ugye ilyenkor leáll a készülék. Ezután ha nem veszed ki belőle a ID-t tök jól tovább lehet később szívni, mert pont annyira tolja fel a kerámia rúdról a töltetet, hogy a töltetben lévő dohány nem ér hozzá a kihülőben lévő kerámia rúdhoz,tehát nem égeti közben.
Ezután ha visszatolod a töltettel a kupakot és újra elindítod lehet tovább szívni, nem lesz égett íze. A lányok imádják, mert be tudnak lépni kiszolgálni és nem kell eldobálni a töltetet .[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
Ha kapsz belőle, majd számolj be róla! 😀 Nekem eddig bejövős, bár a bronzzal én is úgy jártam mint a kolléga. Bent maradt a dohánytöltet, de csak a dohány! Egy ütés a tenyeremhez, és ki is jött. Nem a tüskén maradt rajt, hanem, valahol elmaradt a hüvelyből. Ez volt az első ilyen eset.
Samsung Galaxy A52S
-
hopex
csendes tag
Köszi a hozzászólást, egy cserét mindenképpen megpróbálok, bár a hiányosságai ellenére a Pulze jobban visszaadja a dohányzás élményét mint az iqos, köszönhető ez a minőségibb tölteteknek. A készüléken még lehetne mit csiszolniuk / gyorsabb hevítés a maximum hőfokra, a nevetséges szilikongumi kupak cseréje valami kezelhetőbb dologra/ de összességében ez egy jó hevítő.
mferi
-
félisten
Szerintem próbálj meg egy cserét, hátha jobb lesz.
nem hinném hogy fognak rajt változtatni, ez egy nagy jó pont nálam amúgy mert amíg a másikból 20 szálat szívok addig ebből 13 elég és nem kívánok többet."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
hopex
csendes tag
A mentolosnál sem sokkal jobb a helyzet. Arra viszont rájöttem, hogy a bronz ID-nál egy kicsit trükközni kell, ( valószínűleg ennek a legtömörebb a töltete) mielőtt behelyezi az ember ajánlatos kissé a dohány részt összenyomkodni, igy könnyebben rámegy a hevítőre és némileg több a pára is. Egy dolog biztos, hiába minőségibb az ID-ban lévő Virginia dohány a túlzott tömörítésen talán valamit változtatniuk kellene.
mferi
-
hopex
csendes tag
Teljes tisztítást is csináltam, előhevítek (iqosnál is igy szoktam) semmi változás, sőt az elszívott bronze, dohánytöltett nélkül jött ki belőle a dohánytöltet bent maradt ( kupakot természetesen felhúzva vettem ki), szerencsémre nem kellett szórakoznom vele, egyben kitudtam ütögetni a készülékből. Kép mellékelve.
[ Szerkesztve ]
mferi
-
félisten
próbáld meg egyszer áttisztítatan ia rudat és a kazánt.
Nekem a második slukknál már jön rendes füst. Érdemes kicsit előizzitani, mielőtt bele teszed a töltetet.Az ID nagyon tömör nehezebben izzik át cserébe nem 12 slukkot tudod szívni.
-
hopex
csendes tag
Előző hozzászólásomban leírtam az első tapasztalatomat a Pulze készülékről, nos a továbbiakban egy kicsit ekéznem kell a készüléket, ugyanis rezgés után két led elalvásáig nem igazán történik semmi, a két utolsó lednél már értékelhető pára van az utolsó lednél ill. kialvása után, amikor rezeg egyet a készülék, akkor meg már pára hegyek.( gondolom ekkorra éri el a hevítő a megfelelő hőmérsékletet) Azt, hogy az én készülékemben van a hiba és a kerámia tüske hevítése nagyon lassan történik meg, vagy ez a készülék alapból ilyen, nem igazán tudom eldönteni.
mferi
-
hopex
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalatom és véleményem a tegnap vásárolt Pulze készülékről.
Kétfélé ID-val próbáltam eddig, Rich Bronze és kapszulás Polar Green. Eco mód szerintem mindkettőnél felejtős, füst alig van ill.meglepő módon csak a négy perc vége felé a rezgés után. A normál mód az már ütős, főleg a bronznál, ez szinte fejbe vágja az embert olyan intenzív a mentolos pedig, nos az tényleg mentol.
A készülékkel a legnagyobb problémám az hogy a kerámia tüske lassan melegszik fel , ezért az első két - három slukknál füst ( pára) szinte semmi. Ennek ellenére egy elegáns, szerethető készülék, bár az első tapasztalatok alapján még nem tudnám eldönteni, hogy Pulze vagy iqos Duo.mferi
-
félisten
Igen újra kell regisztrálnod a készülék kódjával a Pulze.hu-n az első belépésnél.
A Bolti regisztráció ez mellé egyfajta kettős lépcső, Így ha elhagyod a blokkot és gond adódna akkor is cserélik az egész dobozt cakli pakli, nem javítgatják.[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
No akkor egy kérdés. A boltban megcsináltak egy regisztrációt, amiről meg is jött egy email. Viszont a fiókba nem tudok belépni mert az jelszót kér, viszont az nincs. Regisztrálhatom újból a készüléket? Nem fogja mondani, hogy már regsztráltak az adott email címmel, és a készülék számával?
Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Beléptem a Pulze táborba. 2 Glo mellett vettem egyet akciós áron. Most töltődik, majd meglátjuk. Remélem jó lesz. Cigiből egy dinnyéset, egy kékáfonyást, és egy barna dobozos dohányost vettem egyelőre. Majd jövök a kérdésekkel, ha lesz, meg a tapasztalattal. Nekem volt a csomagban vagy 5-6 darab gumi záródugó is. 😀
Samsung Galaxy A52S
-
félisten
szia! sajnos nincs rá lehetőséged , hogy vissza vidd így , a 3 naposnál az kell, hogy bontatlan használatlan legyen a készülék, mint téves vásárlás. Csak Pulze csereponton át működik a csere. Garanciális ügyintézésben megoldják a cserét természetesen.
Hívd majd fel az ügyfélszolgálatot szerintem és kapod a kódot SMS ben ,amivel csereponton kapsz egy bontatlan dobozt helyette.[ Szerkesztve ]
-
csucsu52
aktív tag
Olyan tapasztalata, véleménye valakinek, hogy ha bármi miatt vissza szeretném vinni a készüléket úgymond "elállni a vásárlástól" 1hét után, mi a Pulze policyja erre?
-
félisten
A regisztráció annyiban segítség hogy nem kell őrizgetned a blokkot és komplett dobozzal cserélik az egész készüléket cakli pakli, nem javítgatják.
Rázós dologgal még nem találkoztam egyszer sem .
-
veterán
Sziasztok!
Vettem ma egy Pulze-t az Iqos mellé egyrészt kíváncsiságból, illetve hogy ne legyek egy készüléknek kiszolgáltatva. Kicsit durung készülék, cserébe nem kell hozzá töltőtok.
Két kérdésben segítsetek légyszi:
1. Normális, hogy töltés közben enyhén ráz a Pulze? (A saját töltőjével és másik USB-C vel is, az előző iPadem fém hátlapja csinált ilyent utángyártott kábellel.)
2. Érdemes a regisztrációval tökölni? (Iqos esetén olyankor kapsz 2 év valóban szuper garanciát.)Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zelos
aktív tag
Belemegy aha, egy hangyafasznyit talán erősebb (több gőz/füst) is mint az iqosban, gondolom a henger kerámia fűtőtüske miatt.. emiatt nagyobb a torokhatás is. Nikotin tartalom ugyanannyi a heets-ben mint az id-ben.
Nézétek meg több dohányboltban ami a környéken található, lehet egyik-másik hamarabb árulja az id tölteléket.. itt is ahol lakom van 4 dohánybolt de csak az egyikben van id..[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Heets akkor bele lehet tenni?
Ahol párom lakik,még nincs ID a dohány boltban,csak HEETS. -
zelos
aktív tag
👋
Vettem ma egy ilyen készüléket, picivel jobb mint az iqos, az ebbe való töltelék (id) is jobb mint a heets. Viszont készülék közelébe nem ér a Lambda cc-hez.. -
félisten
Megoldható csak jelezd kérlek a boltban ahol vetted vagy ha nem cserepont akkor ott kapsz helyette másik tűt. eljuttat neked egy képviselő egyet.
Azok a töltetek több kárt okoznak mint a nikotinos gyárilag ellenőrzött verziók, ezt nem csak úgy írom."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
diane
tag
Na! Én màr el is hagytam a kaparótűt, pedig visszapattintottam. Gondolom nem lehet külön venni. Így jàrtam. Vettem nikotinmentes töltetet, de egyszerűen nem lehet normàlisan szívni, mert rövidebb és kevésbé tömör, így alig van füstje és ki-be "járkál" szívàs közben, úgyhogy ez szívàs 😆🥴
-
félisten
60 perc működési időt bír egy huzamban. A 20 szál marketing hülyeség. A magyar cég lobbizott hogy ne keljen ezt kommunikálni de sajnos világszintű marketing szöveg ez ,nem lehetett kivételt tenni. Legjobb esetben 15 amit tud, ha az ember nem 4 percig szívja hanem mondjuk 14 slukk után kikapcsolja.
Én odafigyelek rá, ha már végigértem a tölteten kikapcsolom a gépet nem várok 4 percet és szívom a füstszürőt. Így 15 szálat tudok kihozni belőle.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szia! Körömmel elsőre kicsit meg kell feszíteni. a második kommentben [link] elírtam részletesen. nehezebben indul meg utána már könnyen jár. ha bent szakad a töltet akkor ezzel a tűvel lazítsátok ki majd ütögetni kell tenyérhez amíg ki nem jön belőle.érdemes a 2. kommentben leírtak alapján gyakorolnia kupak leszedését óvatosan, hogy ne törjetek le a kiszedő szárnyait.
Amikor az elszívás végén kiszedi a belőle a töltet fel kell tolnia kukapot és úgy kivenni.
valószínűleg nem toltátok fel csak kihúzta belőle, ilyenkor bent szakad a dohány mindegyik készülékben.
Olvassátok el a magyar használati útmutatót, részletes és fényképekkel van.
Itt van egy jó videós áttekintés. [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest