Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hopex
csendes tag
Miért váltottam iqosról pulzere és vissza,nos a választ leírom az alábbiakban.
Amikor megjelent a Pulze az újdonság ereje és a kiváncsiság hajtott, olcsóbb az ID a heetshez képest, valamint néhány pozitív vélemény, hogy ezt nekem ki kell próbálnom, annak ellenére, hogy sem az iqossal, sem pedig a heetssel semmilyen problémám nem volt. Egy hónap használat után ( napi másfél doboz ID ) mostanra kiderült, nem döntöttem jól.
A napi kétszeri akkutöltés, a legtöbb ID pokolian rossz íze, hiába több a pára ( talán kivétel a blue és a capsule polar green), az iqoshoz képest bizony lassabb hevítés, a rengeteg kosz és dohány maradvány ami benne marad, ( már tettem fel róla képet) ezek mind arra késztettek, hogy visszaváltsak. A véleményem szubjektív és nem akarom degradálni a Pulze készüléket, reménykedem benne, hogy egyszer majd előállnak egy használhatóbb hevítővel, nem használnak alumíniumot a dohánytöltetnél és nem kell szerszám a cap levételéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest