- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nagual 73
csendes tag
Hali,
Tudtok ajánlani valami játékot 9éves lánynak? a lányom szülinapja lesz és ''elirigyelte'' a psp-met...szoval kapott egyet, de valami játékot keresek hozzá. A Verdák (Cars) meg van már Zsulboy-tol. Más ötlet? Eladó valami? köszi -
nagual 73
csendes tag
Mea Culpa...sorry, de a Tomb Raiderben van kamera mozgatás...
ha lenyomva tartod a négyzet gombot. =)
Lehet a héten eladom...kell valakinek? 10.500.- -
nagual 73
csendes tag
Tomb Raider Legend elsôre...:
Már a gépmen?jén ahol felt?nik az UMD logo és a kis elôzetes, nagyon szép zenével fogad minket a játék. Keveset mentem vele, de amit eddig tapasztaltam az tetszett. A játékmenet gördülékeny, nem akad. Viszont ami zavaró, hogy nem tudom a kamera állást szabadon mozgatni (ez lehet megoldható), mert ha nem sikerül elsôre egy ugrásod és kicsit vissza kell sétálni akkor sajna a kamera nem mindig a legjobb szögben van, sôt van ahol vakon kellett ugranom... pedig egy kamera mozgatással megoldhato lett volna.
Ugyan free mozgást nem találtam, de a L gombbal a kamerát mindig a hátunk mögé pozicionálja.
Ettôl eltekintva az írányítás kézre esik és a harcközben vannak automatikus lassítások a képben, ezek még élvezetesebbé teszik a játékot, hasnonlóan a Prince of Persia-ban látottakhoz.
Vannak persze felvehetô fegyverek, eszközök, van PDAnk amin megnézhetjük pl a küldetésünket, ha elfelejtettük volna. =)
Már alapból kisebb felszerelésünk is van a zseblámpától a ''jójóig'' amit úgy használhatunk mint Indiana Jones az ostorát. =)
Ami kissé zavaró még, sajnos sok játéknál szintén, hogy ha meghalunk akkor ugyan vannak aránylag s?r?n Chekpointok, de azt nem értem miért kell állandóan újra töltenie ilyenkor...mert egy nehezebb részen ha s?r?n halunk akkor ez kissé lassítja a játékmenetet...
De mindent egybe vettve eddig tetszik és még beletolok biztosan pár órát.
[Szerkesztve] -
nagual 73
csendes tag
Jövôhéten pedig jön a Karib Tenger kalózai =D
na arra még kiváncsi vagyok. Johny Deep-el rohangáhatsz, hehe...
részletek:
http://disney.go.com/buenavistagames/pirates/ -
nagual 73
csendes tag
Na Akció vége... =)
Eladtam a MonsterHuntert...és most van egy vadi új TombRaider-em =). -
nagual 73
csendes tag
szuper SOS!!!
Ma délben becserélem a MONSTER HUNTER FREEDOM-ot egy boltban ráfizetéssel. 10e.-ért számítják be, dobozos csillivilli állapotban. HA innen kell valakinek és addig átveszi akkor szivesen adom nektek, mivel tudom ritka játék, még nem árulják itthon.
link:
http://www.gamespot.com/psp/rpg/monsterhunterpsp/index.html
Hívj megbeszéljük: 06 70 363 3350
Az ájánlat délig érvényes. =) -
nagual 73
csendes tag
Letöltöttem a LoccoRocco-t...hehe nagyon vicces játék, aki nem 1,50-öst használ feltétlenül töltse le. Eddig nem értettem miért van ekkora sikere...tényleg vicces, könnyen irányítható élvezetes játék.
Nekem nem sikerült a hivatalos psp oldalrol letölteni, ezért a gamesop-rol huztam le. Mondjuk ott a japán verió van fent csak... O.o
De jól müxik.
Valaki látta már a Karib Tenger kalózait? vagy tud róla valamit? -
nagual 73
csendes tag
Meg lett a Monster Hunter. Bár tegnap raid-em volt (40fô hálozatban) a wow-ban, ezért csak közben félszemmel próbálgattam...de eddigi tapasztalatok:
- gyönyörô videók
- brutálisan szép grafika játék közben, nem szaggat(!)
- nem sok a töltési ideje
- szépen kidolgozott animációk a játékközben, pl ahogyan az állatok mozognak
Nekem elsôre hasonlít sok mindenben a world of warcrafthoz de realisztikusabb grafika, szép kidolgozot 3D-s környezet, igényes texturákkal.
Van egy kezdô falu ahonnan indul a játék és ide mindig visszatérhetsz, saját kis házzal (egy szoba), ahol a cuccaidat managelheted.
Meglepôen komplex játékmenet(!), errôl a gamespot anyit írt, ''adj idôt a játéknak, és függô leszel''...hehe.. ez érezhetô. =)
A karakter készítés az elején rengeteg lehetôséget biztosít, pl kb 17 féle arcból választhatsz, ugyanenyi haj + RGB-ben állítható színei. Hang választás.
A faluban van egy GATHERING HALL (fogadó) ahol felvehetsz küldetéseket, és itt már érdekes a dolog, mert nem ''lineáris'' a játék azaz nem egyik pálya a másikat követi, hanem te választasz küldetéseket, persze érdemes ''sorban'' haladni, vagy bedarálnak =D.
Majd menetközben is lesznek további küldik.
Alapvetône 2 részre oszlik a játék? Vadászat (vadásszá vállás), Gathering (gy?jtögetés). A Gyüjtögetésnél a wow-bol ismert bányászat, horgászás, stb van.Ezekkel bevételhetsz juthatsz többek között és a faluban így jobb cuccokat vásárolhatsz.
A leôlt állatokat ''meg kell nyuzni'', így tudod kivenni a cuccokat belôlük.
hehe...pl lelehet ülni a házban és akkor kis minionok fôznek neked =D, amik majd növelik a statjaidat olyan ételt. vicces.
A gathering hall-ban belépve megkérdezi off vagy online lépsze be, mert ott lehet más konzolkalózokkal együtt multiplayerezni, és vannak olyan Szörnyek amik csak multiplayerben elérhetôek, de az általuk szerzett tárgyakat használhatod offline is.
Majd késôbb mesélek még a játékról, eddig leny?gözô... de tényleg bele kell jönni, mert nagyon sok oldalú. Nem tudsz csak úgy kirontani a falubol és hentelni boldog, boldogtalant.. =)
Szóval ha szereted az rpg's játékokat ez kötelezô elem.
[Szerkesztve] -
nagual 73
csendes tag
Egy játékom eladósorba került:
Lord of The Rings 7.000.-
mail plz: nagual@t-online.hu -
nagual 73
csendes tag
A Hunter-t egy psp játék boltbol szereztem meg, Beszámitattam az Untold II-t es rádobtam 2e forintot. A bolt a Oktogonhoz közel, a Hunyadi téren van. a Vörösmarty utcában.
tel: 06 70 296 6810
ui.: most megy a párom érte.. =) Nagyon várom, a videók alapján döbbenetes game. =DDD
[Szerkesztve] -
nagual 73
csendes tag
Death Jr. 2 valakinek meg van? vélemény esetleg elboltolná??
-
nagual 73
csendes tag
Keresek StarWars BF II-t, ha valakinek van es el boltolnal, dobjon egy mailt, plz.
-
nagual 73
csendes tag
Jaj... valaki tolja a Syphon Filtert? Pár napja elakadtam =/
Kiszálsz a liftbôl a folyosón jobbra egy beugróban egy emberke szereli a villany szekrényt és rákapcsolhatod az áramot szerelés közben... =)
A folyosón 3 helyen túzláng megy kerszetül ezen átkelve, vége a folyosónak ahol, van egy szellôzô, amit ha kinyitok abban egy légkeverô lapát, amitôl nem tudok tovább menni... =/
Ötlet?
köszi elôre is,
Gábor -
nagual 73
csendes tag
Hali,
Láttátok, hogy kijött a 2.71-es firmware?
Ami új, hogy lehet vele letölteni játék demókat memória kártyára, közvetlenül a psp browseren keresztül. Letölthetô a frissítés hivatalos oldalról.
www.yourpsp.com -
nagual 73
csendes tag
Csere bere megy hétvégenként a petôfi csarnokban is. érdemes kinézni, sok féle játék szokott lenni, és beszámitanak régieket is.
Persze magánban jobban jösz ki anyagilag... de ott ezek a boltosok kint vannak.
ha nem akarsz addig várni, az okotogonhoz közel van egy ilyen bolt én onnan hoztam a SyphonFiltert. a számuk: 06 70 296 6810 -
nagual 73
csendes tag
Jaja LOTR Tactics bejött, nagyon nyugis játék, szinte sakk... =)
De most anyi jó játékom lett, hogy nem is tudom hova nyuljak..hehe.
Daxter, SyphonFilter, Untold 2., LOTR...
A Syphon Filter eszméletlen tényleg, ha valaki gondolkozik rajta..ne tegye...szerezzen beegyet. A Daxter is hihetetlenül megcsinált játék, a rajzfilmes grafika ötvözve egy scifi helyszínnel. =)
Zsulboy, KingKong? Látod tovább megy. =) Mesélj, hogy tetszett? -
nagual 73
csendes tag
mini teszt:
Kipróbáltam a UNTOLD LEGENDS II-t, háááát kuvva szép grafika ahogy vártuk, jobb irányítás lett, pl egy mozdulattal lehet távolsági és közelharci fegyvert váltani...nem lehet a healing potiont orbaszájba inni..jóval kitaláltabb lett az egész.
Ami meglepett, hohy Multiplayerben lehet a neten játszni pl capture the flag-et...hehe tudjátok a 2 csapat és zászló megszerzés és védés... állat. Van több multi mód, de nem mentem bele.
Kidolgozottabb karakterek vannak benne, szerintem a maga kategoriájában nagyon rendben van a játék.
DAXTER, ezt is teszteltem ha már megjöt... Hát csúcs. Nem véletlenül kapott a gamespoton 10bôl 9.1 pontot... Perfekt mászkálós játék nagy ötletekkel és rajzfilmes grafikával.
Ha ezeken töritek a fejeteket akkor csak ajánlani tudom, nagyon jók.
Még a TombRaidert várom nagyon...
Ha valaki írna véleményt a SW: Battelfront II-rôl azt megköszönném.
[Szerkesztve] -
nagual 73
csendes tag
Na ma reggel megjött a UNTOLD LEGENDS II.: Warriors Code, és Daxter... Sajna melóban vagyok így egyenlôre a dobozát nézegetem, de alig várom, hogy kipróbáljam.
Ami viszont 5* lett nállam, pedig nem rajongok a lövöldôzôs játékokért a Syphonfilter: Dark Mirror, leny?gözô grafika.
ami most eladó lett, vagy csere:
Untold Legend I. 6500.- -
nagual 73
csendes tag
Sziasztok, Lenne cserére egy új játékom, 2006-os.
Ys: The Ark of Napishtim
Mászkálós, kalandjáték.Ha érdekel, dobj egy e-mailt, és mire cserélnéd.
részletek a játékról:
http://www.gamespot.com/psp/rpg/ysvithearkofnapishtim/index.html
Valamint az Untold Legends is cserére vár!
Gábor
szerk: <nagual@t-online.hu>
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
nagual 73
csendes tag
Ha USB-n csatlakoztatom a gépet, néha eltűnnek dolgok.. =/
pl.: a music libraryba betett mp3-akat tegnap halgattam, ma ujra felteszem a gépet és már nincs ott...ua a helyzet képekkel is... ötlet? -
nagual 73
csendes tag
válasz
nagual 73 #129 üzenetére
A Prince of Persia-t köszi! Nagyon bejött, szép grafika, és jól is játszható.Amit sajnálok, bár ez a ps2-n is így volt, hogy nem lehet menteni, csak bizonyos pontokon...és ha ez elôtt a bizonyos pont elôtt zuzod le magad...akkor ujra... na de a lényeg, hogy egy nagyon jó játék a psp-re. =)
ui.: King Kong még mindig eladó, vagy valami jóra cserélhetô, ajánlatot a e-mailre irjatok. -
nagual 73
csendes tag
Prince of Persia-t tud valaki? cserélném elsősorban.
ide irjatok plz: nagual@t-online.hu -
nagual 73
csendes tag
Keresek, PSP töltôt... van eladó? menyi lehet kb?
-
nagual 73
csendes tag
Tegnap megszereztem a Untold Legends II.-t, nagyon várom, hogy megérkezzen, kiváncsivagyok rá, az elsô rász nekem bejött. =)
-
nagual 73
csendes tag
Medielvil 7000,- ért, valakinek kell?
cserénél érdekel: LOTR, KingKong, MetalGear, (autos játék nem)
dobjatok e-mail ide, ha kell, vagy valami értelmesre cserélnél: gnagy@publicisdialog.hu
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest