Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Fura, 512 megával nyomom és gyors még a töltés is, sokkal gyorsabb mint pl. a Bloodlines esetében, oda tényleg nem árt a több ram, de eddig nem futottam bele olyan gámába, akinek ne lett volna elég.

Mivel GS kihozta ezért gyorsan lecsaptam rá és nem is csalódtam a játékban. Már évek óta nem láttam ilyen jó játékot. Viszont elakadtam.
Amikor a levegőbe kell repíteni a helyet, három bomba lerakva, boss kinyírva, majd a leszállópályára kéne eljutni. Na de hogyan? Ha jól sejtem, akkor az a lift, amivel erre a szintre feljöttem és nekem egy szintel feljebb kéne mennem. Próbáltam egy kockán egyensúlyozva, de nem tudok elég magasra jutni, hogy elérjem. Mit lehet itt tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Metal topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest