- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
#42308056 #29762 üzenetére
És ezzel mi a bajod? Így jársz a legjobban! Sokkal inkább a márkaszerviz javítsa (most már ugye cserélje felújított gépre), minthogy valami kontár belenyúljon egy konzolboltban. Más kérdés, hogy miért nem vásárláskor töltötték ki, de az mindenképpen pozitív, hogy nem hajtottak el, hanem utólag is önként kitöltötték neked a garanciapapírt.
-
cudarz
tag
válasz
#42308056 #29737 üzenetére
Amiért lehet, hogy visszamegyek, az 1.5m-es Hama HDMI kabel 1900 Ft. ért, ugyanolyat vettem egy hete MM-ben 3k-ért. Van egy 1.4-es is, ami most 3500 ha jól emlékszem, egy hónapja még 6k körül volt. Lehet láttátok már, Hama, egy nagy könyvszerű dobozban van, és a házimozik köré szokták kirakni az üzletekben.
Mást nem néztem, de szerintem sanszos hogy új év miatt új akciók lesznek.
-
ldave
félisten
válasz
#42308056 #29608 üzenetére
Ez a Metroid-ban is hasonló volt, de ha jól rémlik azért nem kellett egészen a kép szélére vinni a célkeresztet. Meg ott nagy segítség volt, hogy rá lehetett zárni a célt az ellenfélre és akkor segített a program a célra tartásban.
Lehet kéne egy Move, de hülyén nézne ki a tv tetején a Wii érzékelője mellett még az Eye is
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
#42308056 #27448 üzenetére
A zörgő hangot valóban okozhatja HDD, olvasó, vagy akár a hűtés is. Az olvasó könnyen kiszűrhető, így én a hűtésre tippelnék első körben. A HDD is tud ilyet produkálni, lehet, hogy túlzottan töredezett. Azt nem hinném, hogy a fej verné a HDD falát, az már régen rossz lenne.
A kifúvatás - ahogy írták is - valójában egy stressz-test, úgyhogy azt ne alkalmazd, mivel megsütheted vele a gépet. Ha továbbra is fennáll a probléma, akkor intézd el a dolgot garanciában!
-
jookomak
őstag
válasz
#42308056 #27448 üzenetére
Nem lehet, hogy maga játék ilyen trágyán van megírva? Esetleg karcos lemez? Milyen más játékkal csinálja? Az enyém ment egy ideig scart-on crt tv-n, nem tapasztaltam vele ilyet.
A kifújás meg nem egészen úgy van, ahogy gondolod, nem a ventit pörgeti fel, hanem magát a gépet terheli le maximálisan, minek következtében feljebb kapcsol a hűtés. Nem túl ajánlott megoldás, inkább sűrített levegő, és porszívó a tisztításra.
Kerregésre: ki kell próbálni olyan játékkal, ami vinyóról fut (pl. egy demó, aminek durva grafikája van. Aztán az olvasót pedig dvd/bd lemezzel, hogy az kerreg-é.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest