- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Xmodule #47978 üzenetére
Európa is fel van osztva több régióra, ez afféle hátraléka a régi konzolos időknek (mint a régiókódolás), anno egy cartridge-re/lemezre kellett volna a rengeteg Európai nyelvet rápréselni (kiskönyvről nem is beszélve), így felosztották. Magyarország a szlovákokkal, csehekkel és lengyelekkel esik bele egy régióba a legtöbb kiadó térképe szerint.
Ez mondjuk érthetetlen számomra, hogy egy nyamvadt Blu-rayre hogyan az istenbe ne férne rá az összes nyelv. De még digitálisan is megcsinálják ugyan ezt. Pedig én a japán feliratnak (hangsávnak) nagyon tudnék örülni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher #47945 üzenetére
GTA V: 19.990Ft
Far Cry 3: 9.890Ft
Uncharted 2: 3.110FtAzaz a magyar Store 33%-kal (!) drágább. Ez persze csak annak mellbevágó, aki rendszeresen akar digitálisan vásárolni. Megjegyzem, még az UK-s árnál is sokszor kedvezőbb lemezesen megvenni a dolgokat.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
marinea2 #47939 üzenetére
Mert teljesen mindegy(I), hogy melyiket veszi az ember. Egyetlen érv a magyar mellett, hogy lehet bankkártyával is fizetni - ez azért tud kényelmes lenni, mert anno a Darksiders-ért nem vettemvolna egy 16£-os feltöltőkártyát. Közvetett előny, hogy jelezzük Tokió felé, hogy mi is itt vagyunk, használjuk a rendszert. Még közvetettebb előny, hogy lehet nevetni az árfolyambiztos fontkonverzió + felfele kerekítés által kijött árakon.
Néha én is elgondolkodom, hogy anno UK account kellett volna (vagy JP, de az ottani Plust nem ismerem), de jó ez így.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #47865 üzenetére
UK és HU plusz megegyezik. US más.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
nokia párti #47790 üzenetére
A Super Slimben is csak annyi a kínai vacak, mint a sima Slimben.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher #47769 üzenetére
Egységes EU Store van, a profil régiója alapján változtatja a valutát (és rosszabb esetben a tartalmat is). Tudom, mert már vásároltam magyaron is neten keresztül.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Vieron #47731 üzenetére
Részletekben van fent a game, tehát letölthető 60GB-ra is. (Letöltesz, telepíted az egyik részlete, letöltesz, telepítesz ...)
@Vieron: Az, hogy a dobozra, leírásba mit írnak bele, az egy dolog. A natív 1280*720-as game is ritka, általában 1024*720-ban renderelnek a játékok vagy az alattiban. Crysis-ra is 1080p van kiírva a dobozon, na ha az tényleg 1080p lenne...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher #47659 üzenetére
Van egy Saved Data Utility nevű mappa a game szekcióban. Ott vannak bent a mentések. Háromszög, Copy, ekkor megkérdezi, hogy az Online Storage-re rakja-e. Lehet csoportosan is feltölteni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher #47657 üzenetére
Meg kellett adnod az automsta dolgokhoz egy kétórás időintervallumot, akkor szinkronizálja a mentéseket is. Már amelyiknek engedélyezted az automata szinkronizálást. Én azért fenyomnám a felhőbe manuálisan is, biztos ami biztos.
A mentéseket két kattintással le lehet tölteni, mind.
-
Mister_X
nagyúr
Már nem is tudom, hogy mióta telepítem a DD: Dark Arisent, talán egy-másfél órája. Már előre potyognak a könnyeim, mert ennél nagyobb játékokat is beraktam a letöltési listába. Nagyon remélem, hogy PS4-en intelligens letöltés lesz, azaz letöltés közben már a megfelelő helyre pakolja, hogy ne kelljen külön telepíteni is és ne igényeljen így dupla helyet (hacsak ideiglenesen is). Meg a letöltés is lehetne gyorsabb, mert ott már elég combos játékok lesznek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher #47587 üzenetére
Kolléga
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RohamDroid #47575 üzenetére
Leirom, hogy nem lehet. Azt is, hogy miert. Erre neked ez nem volt megfelelo valasz. Mit csinaljak ilyenkor? Nem tollas a hatam, nem vagyok papagaj es nem is ragadt be a lemez, nem fogom ismetelgetni magam...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RohamDroid #47568 üzenetére
Latom feleslegesen koptatom az erintokepernyot. De csak meg egyszer, utoljara, csakis a Te kedvedert: BUKTAD A MENTESEIDET, NINCS KISKAPU. A miertre meg mar korabban megadtam a valaszt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RohamDroid #47566 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vaksi8 #47422 üzenetére
Ha van Plusod és a felhőbe gyakran feltoltad a mentéseidet, akkor nincs veszve minden. Egyéb módon nem lehet mentést kinyerni. Amúgy próbáld meg másik kábellel, lehet csak az a baja. Tegyél be egy lemezt a fél perce menő gépbe, ha felpörgeti a lemezt, akkor vagy a kábel rossz vagya HDMI a ludas. Ha a bekapcsoláskor semmi hibaüzenetet nem ad, akkor nem CPU/GPU meghibásodás.
-
Mister_X
nagyúr
Elkezdtem újra PS-rn multizni, gondoltam csapatok egy kis Killzone-t. Utána meg elkerekedett a szemem, hogy mennyire sokszor halok és olyan művészi mellélövéseket csinálok, hogy azt rossz nézni (de még így is összesített harmadik voltam). Nem lehetségrs, hogy ennyire VITA-ra állt a kezem. Utána egyszer csak észrevettem, hogy nem velem, hanem a kontrollerrel van a baj: a bal analóg kat tetején lévő gumi forog. Miazanyád. Elengedett a ragasztás? Érdekes lesz megcsinálni, ugyanis nem tűnik annak a rugalmas gumifajtának, és le kellene ahhoz feszíteni az analógról...
-
Mister_X
nagyúr
Aki PS3 vásárláson gondolkodik, az tegye meg, hogy első körben az összefoglalót olvassa el, utána pedig visszanéz kb. 100 kommentet, mert ez kb. mindennapos téma és én személy szerint unom ismételgetni magamat
Használtan csak Slimet ajánlok, de nem rossz ötlet megbartátkozni a SuperSlimekkel sem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
nokia párti #47275 üzenetére
Na, nekem pont olyan van
Ott kb. csak az ötöst hallom, a többjt figyelni kell.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyuszaa #47271 üzenetére
Hellyel-közzel helyes a lista, kivéve a GoW3, az alatt szinte nem is lehetett hallani a Fat gépemet
The Last of Us is csak egyszer kapcsolt négyesbe. Uncharted 3, na ott már hallottam is a gép hangját. Nem nagy kunszt kikövetkeztetni, hogy a gépet maximálisan kihasználó first-party fejlesztők játékai fogjább jobban fűttetni a gépet.@erahurka: ez olyan, mint hogy az autós hallja a motorja hangján, hogy mekkora a fordulatszám. Én is meg tudom különböztetni - azaz Slimnél még gyakorolnom kell, Faten nem nagy kunszt kihallani.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
rachmaninoff #47251 üzenetére
10-15? Hát... amíg Xboxom volt, addig az inkább 20-30cm-es helyekkel volt, szellős helyen. A PS most is 20cm fölött van a háta mögötti rész, plusz szellőzik is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
nokia párti #47249 üzenetére
Nekem anno apám zárta TV-szekrénybe az Xboxomat "mert hangos" címszóval. A nyarat még túlélte (30 fok feletti volt).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
rachmaninoff #47240 üzenetére
Ki kellett volna takarítani. Ugyan úgy karban kell tartani (hardgeresen), mint egy PC-t.
@Gebriel: végül is, nagyobbak az esélyeid, mint ha lottóznál
-
Mister_X
nagyúr
válasz
NeoExDeath #47132 üzenetére
Bundle?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RohamDroid #47090 üzenetére
Egy játék leszedéséhez kétszer annyi helynek kell lennie.
-
Mister_X
nagyúr
Október:
◾Far Cry 3 (PS3)
◾Dragon's Dogma: Dark Arisen (PS3)
◾Giana Sisters: Twisted Dreams (PS3)
◾Street Fighter x Tekken (PS Vita)
◾Touch My Katamari (PS Vita)Miaza Games with Gold?
09.25-től tölthető.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyetvai19 #46864 üzenetére
Az ilyen nagyon magas szintűeknek el sem tudom képzelni, hogy mennyi skill pontja van. De nagyon utálom a lvl3-as covert traininget, ha ellenem vannak - erre jó a csapat, ott bemondon az éterbe, hogy "vigyázzá', egy sunnyogós kecsöp van a teherautó mögött". Hm... karaj lesz, az biztos.
Az Investegation is jó, taktikailag félúton van a Supply Raid és a Survival között - mindenki settenkedik, hogy ne halljanak meg, mert azzal hátrányba kerül a csapat, de azért meg is kell tervezni a támadásokat.
Egy jó csapatnak is négy ember kell:
- szanitéc (First Aid lvl3, Reviving lvl3)
- taktikus (Tactican lvl3)
- support (Crafter lvl3)
- felderítő (Eagle Eye lvl3)A maradék skill pontot meg stílusnak megfelelően kell beosztani (szimpatikus fegyver, feloldhatók, Covert Training / Explosion Expert / Marathon Runner / Brawler / Marksman / stb.).
-
-
Mister_X
nagyúr
Én alapból nyomok a Detect Hiddenre, nem fogok minden egyes területen resetelni, hogy mondjuk dispellre nyomjam a pontokat. Miezmár?
Mondjuk kicsit furcsálom a tolvaj karaktereket. De lehet csak a taktikám miatt. Vagyis berongyolok a tömegbe tüzes staffal, a tüzes robbantós spellt meg a villámlást használgatom, ha magyon körbevesznek, akkor kardozok. Meg van az a "földidomár spell", amikor a földbe taposok és a kijövő sziklák hátralökik az ellent. Itt is van egy kis bullet time, kifejezetten tetszik.
Mass Effect 3 nekem is megvan, csak nincs letöltve...
-
Mister_X
nagyúr
Volt nem egy küldetés is, aminek kíváncsi vagyok a másik kimenetelére (pl. The Widow's Wrath), plusz más fajt, csillagjegyet (vagy miba franc, most Fire van), stb. is ki akarok próbálni. Nem úgy megy az... fateweavernél resetelni csak akkor fogok, ha a skillfán valamit nagyon eltoltam.
-
Mister_X
nagyúr
Ez az Amalur egyre jobb. Még csak hetes vagyok benne, de az már biztos, hogy minimum még egyszer újra fogom játszani. Mosz egy Might/Sorcery kombós karakterem van, de majd egy tiszta Finesse-es karakterre vagy Finesse/Sorcery kombóra is kíváncsi leszek.
-
Mister_X
nagyúr
Hú, de felidegesített az Amalur... Single Player game, gondoltam letölti addig is a gép a listában levőket, mint pl. XCOM alatt. Neeem, a játéknak feltétlen kommunikálnia kell az EA szervereivel, a PS meg a játéknak ad prioritást, nem töltött egy bitet sem addig
Továbbá, filmnézés közben miért nem tölt le?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
STC Speed #46647 üzenetére
Nekem is kiírja kb. minden második játéknál. Felkonvertálja. Nem valódi 1080p. Egyszerűen nem tudja a hardver. A GT5 lett ennyire optimalizálva, de ott meg is van ennek a böjtje (kidolgozatlan környezet, sok telepítés ellenére is hosszú töltési idő, füsteffekt, stb.)
szerk.: Évszak, napszak szerint, de ezt ki is írja, emlékeim szerint.
(nyugodtan mehetett volna egybe a kettő...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest