Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Korábban feldobtam a témát egy hibával kapcs, konkrétabban arról hogy másnál is csinál-e ilyen beakadásokat a kamera. Nem arra gondolok hogy kevés lenne az fps, és amiatt döcög, vagy az egér van lehúzva lassúra, hanem hogy mikor körbetekintek, 1-1 ponton "fennakad" a kamera nézet, és nyögvenyelősen akar továbbmenni. Ezalatt a karaktert természetesen lehet irányítani bármerre, csak a "kamera figyel egy égtáj felé".
Bocsi a hosszú felvezetőt. Lényeg a lényeg, hogy olvastam egy fórumon, hogy ez a dolog nem függ össze az egérrel (kontrolerrel), hanem inkább a gyors videókártya a ludas. Szóval magas fps (fps>35) értékek zavarják össze a dolgokat, és hogy ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy fix 30 körülire lövi be az ember. Volt egy oldal amin leírták ennek egyik formáját (meg progi is volt mellé), de arra gondoltam hátha létezik egyszerűbb megoldása ennek a dolognak. A progit itt találtam.. Szóval ha netán létezik egyszerűbb módszer az ilyen fps fixálásra meg tudnátok osztani velem?
thx!
-
csana
senior tag
Én is vmi hasonló résznél vagyok: kisérgetni kéne vmi tankot aki kilövi az épületeket. Csakhogy van úgy 3 heli, akik többnyire rám vadásznak (ahelyett hogy ők is a tankot védenék), ráadásul néha több hullámba jönnek a nagyobb dögök (Persze egyszerre 3-4). Ez még úgy ahogy menne, de van egy főkolompos dög, akit kegyetlenül nehéz megszorongatni (nekiszórok egy kocsit, alig érzi meg), és nála már necces a dolog. Lenyúltam 1 helit hátha azzal könnyebb, erre mindíg odaér a védendő tankhoz a bigboss (persze a rakétáim alig karcolják), és ha ott továbbra is tüzelem, akkor felrobban a tank.. Ide van vmi kivitelezhető taktik?
-
csana
senior tag
Szerintem ő arra gondol ami engem is szokott zavarni: hiába van felhúzva a legérzékenyebbre az egér, mégis néha "fennakad a tekintete" a kameranézetnek, és ilyenkor csak egy égtáj fele néz (minimálisan is alig lehet elfordítani). Ha ez előjön, akkor néha azt sem látni merre tart a csóka..
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest