Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
második végigjátszás során az elisabeth green kevesebb mint 20 perc alatt megvolt (na nem úgy
) -
DerStauner
senior tag
úgy látszik, hogy újabban a játékkészítők megadják a lehetőséget arra, hogy a végigjátszás után az addig megszerzett erőkkel/upgrade-kel újra végig lehet játszani. el is kezdtem, de mostmár easy+-on (csak hogy ne legyen olyan nehéz)
-
DerStauner
senior tag
én is végeztem a játékkal. szerintem nem lett rossz. nekem jobban tetszett, mint a wolverine. a wolverine egy idő után unalmassá vált, meg szerintem nem is volt olyan sztorija, mint a prototype-nak. a küldetések változatosak voltak, jól egybeszőtt átvezető videókkal. ez a web of the intri....(akármi), ez is jó ötlet volt. a játéknak megvan a biztos dvd-s helye.
-
DerStauner
senior tag
-
DerStauner
senior tag
kérnék tanácsokat, hogy amikor a helikoptereket kell üldöznöm, hogy ne tudjanak elmenekülni, hogy a fenébe kapom el őket?
1. próbáltam először tankkal, az elsőt leszedtem, a másodikat már nem sikerült.
2. próbáltam úgy helikoptert szerezni, hogy nem mentem a küldetés területére, hanem máshol a városban néztem körül. nem sikerült.
3. próbáltam azt, hogy felveszem egy katona alakját, és így szállok be egy, a küldetés területén lévő helikopterbe. elvileg ilyenkor nem lenne szabad, hogy felfedezzenek, de ők felfedeznek. és mire felszállnék a helikopterrel, pillanatok alatt kilőnek.valami más ötlet?
szedtem le trainer-t is, de nevetséges. elindítom, és a processzor 60-70%-on jár. task manager szerint a trainer az. szóval le is töröltem.
-
DerStauner
senior tag
közben megnéztem youtube-on, hogy ott hogyan csinálták. és úgy elsőre sikerült. igaz, eltartott kb. 1 óráig. van ez az air slice upgrade, és arra jó, hogy pl felmész egy épületre, ugrasz, tab-bal becélzod a green lábait, majd jobb egérgomb. és így egyszerre akár több lábat is lehet sebezni. ha pedig tab nélkü csinálod, akkor is sebez, csak nem olyan sokat. az egészet persze jókor kell csinálni, pl. akkor, amikor épp nem köp ki magából semmit, valamint akkor, amikor helikopterek sincsenek a közelben. egy csomószor a helikoptert ütöttem le. ha azok is találtak volna, akkor a 3/4 óra nekem is meglett volna.
-
DerStauner
senior tag
nemrég csináltam meg ezt a küldetést, és elsőre sikerült. az első 3 "izét" még könnyen szét lehetett verni, de már ott lement kb. felére az életerőm. erre megléptem a katonák elől, és elfogyasztottam pár embert, így újra max életerővel mentem a többi "izé" felé. és ha az életerőm jelentősen lement, akkor mindig megléptem, majd fogyasztottam, majd vissza. így egyáltalán nem nehéz. sőt, törekedtem arra, hogy a háztetőkön mászkálva érjem el ezeket az "izé"-ket, és csak függőlegesen leugrok eléjük, és go.
nekem pedig a köv. kérdésem van: hogyan lehet a leghatékonyabban kinyírni ezt az elisabeth green-t?? fejlesztettem egy csomó erőt, de nem sokat érnek. igen nehéz a közelébe jutni. egyszer már odáig eljutottam, hogy abból a három piros csíkból kettőt levettem sárgára, majd szürkék lettek. viszont marha nehéz a közelébe jutni, hogy püfölni tudjam. ötlet?
-
DerStauner
senior tag
tanácsot kérnék: hogy a fenébe szökjek meg a három helikopter elől?? ez az a küldetés, amikor felveszem egy katona alakját, és először szabotálnom kell négy detektort, majd hívni egy muksót, aki gyanút fog, és elmegy. ezután nekem meg kell szöknöm, vagy ki kell csinálnom a közelben lévő ellenségeket. próbálnék megszökni, de mindig üldöz három helikopter. és ha pl egyet ledobok, lesz helyette másik. mások hogyan csinálták meg?
-
DerStauner
senior tag
szvsz a víztornyos küldetés kutyafüle

egyébként érdekes, mert a víztornyokat én egyszerűen szétkarmoltam. de az is lehet, hogy csak azt hittem, hogy a karmolás hatására robbannak szét. mert volt olyan, hogy a szétrobbanás után halottan feküdt ott a hunter, de olyan is volt, amikor meg le kellett nyomnom. gondolom, ekkor nem sikerült szétrombolni a tornyot.
amúgy a hunter-eket igazán könnyű kicsinálni, csak mindig félre kell ugrani előlük.
-
DerStauner
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
azt írják máshol, hogy a hangbeállításoknál kell visszavenni 24bit-esre.
engem inkább a narancssárga képernyő érdekelne. elég sok radeon-osnak ez van. (bár még csak most telepítem, majd meglátjuk).
egyébként a l4d, a resident evil 5, meg a mostanában megjelenő zombis játékok nem eszetlen hentelések? és mégis mindenki odavan értük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- Apple iPhone 17 - alap
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sh4d0w: Van-e még?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)