Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl
A JOQ"+!%/=( ANNYUKAT!
Most szoptam 3 orat a "Men's like gods" kuldetessel, le kene lepni az elgazositott terembol, log azt irja, hogy eloszor ki kell nyirni minden katonat+supereket is.
Egyesevel levadasztam oket (hmm, 700k-ert megveheto blade mozdulat aranyos
), senki sem maradt.Mennek kifele, de sehol egy nyitott ajto, felfele kimaszni nem lehet, mivel plafon van, ahol bejottem kapu latszolag nyitva, de kimenni azt nem lehet rakja, visszapattansz egy lathatatlan falrol

Minimap nem mutat maradek ellenfelet, hokep nezetben sincs sehol senki.
Jobb hijan toltam egy save-et, hatha valami bug akar lenni, toltom be, erre ott allok felhokarcolo tetejen, kuldetes: menjek a telefonfulkehez.

Bezzeg ha meghalsz, akkor a kuldetesen beluli utolso teljesitett resztol kezdi ujra, nem total elolrol.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen.
Tipikus konzol atirat, PC-re utolag ganyoltak ossze.
Iranyitas is elegge konzolos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), senki sem maradt.