Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát nálunk , mint írtam 5 éve van robot, semmi mintalakás jelleg nincs.
De amúgy egyszerű no-go-zone, no-mop-zone kijelöléssel be lehet állítani, hova ne menjen, és máris nincs ilyen probléma.
Nem kell extrém rendpártiság, én se vagyok az. Mégis 5 éve " boldogan élünk együtt"

60 székláb, szőnyeg, gyerek, asszony, és minden egyéb mellett.
Az, hogy "pedig nem egy olcsó modell volt" nekem sajnos sokat nem mond, ha konkrét típust írsz, akkor meg lehet mondani, hogy túlárazott volt-e , vagy csak melléfogás.

És nekem jelenleg csak egy Dreame D9 van, ami egy jobb belépő Lidaros cucc.
De a következő szint szerintem jövőre lesz , mert látom, hogy mennyivel lehetne ezt még fokozni. Addig meg beleásom magam még jobban a robotos dolgokba. ( Valahogy ez lett az új hobbim, rengeteg információ, típus között megtalálni a tutit...
)Az első Mi Vacuum nálunk 65 ezer négyzetmétert dolgozott, és most másnál pörög tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Samsung s23 tokok
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest