- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
válasz
frame>24 #7533 üzenetére
Tény hogy még 2-3 Vméterre sem mertem közeliteni, szeretek korrekten játszani és nagyon nem akarom mások szórakozását elrontani. Egyszer próbáltam vissza adni a jól láthatóan gonoszkodó lökdösödést de abból is én jöttem ki rosszabbul.
Nem a játék hibája, de ilyenkor mikor próbálok vissza előzni általában rám húzzák a kormányt és kiforgatnak az eszes játékosok. Ezzel sajna nem lehet mit kezdeni ez van.
-
ramihu
tag
válasz
frame>24 #7499 üzenetére
Nekem vasárnap sikerült megvenni a Quadro-t. Tettem bele pár kilométert és megvan a teljes első szintű upgrade. Igy már lassan kezd alakulni használható autóvá, legjobban a circuit pályákon tudom használni. Szerintem b-road -ra még mindig egy fos és ctf-en is igen harmatos még. A ctf-ben komoly kocsikhoz képest még nagyon gyenge/lassú az alap kocsik jobban tuningolva meg szerintem fordulékonyabbak, de nem adom fel hátha alakul még valami belőle.
Tegnap négyes ctf-ben volt egy pana két alap járgány és én a quadro-val, ennyire megalázó helyzetben még nem voltam a játékban, szó szerint hülyét csinált belölünk a pana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest