- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223 #8869 üzenetére
Hello.Nagyon elszarták az egész pontozást eddig a régi PT-nél szereztem 4 ora alatt folytonos játékkal durván 80k-100k Rp-t ma játszottam 4 orát 1 folytába és összesen 27520Rp kerestem.Ezzel kitörölhetem a ................ Most mivel van egy corvette-m igy kb lessz egy év mire feltuningolom mert a 27k bol amit 4-5 ora alatt összeizzattam azt majd elköltöm egy gumra meg egy fékre és kész.Nem érte meg a nagy peccs,a pontozásokhoz nem kelett volna hozzányulni,vagy legalább az EXPLORERT csináljátok vissza Invictus. legyen 500% meginn a mass bonusz.Mert igy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk ez igy uncsi nagyon,hogy 2 napot kell játszanod 1 folytába,hogy tudj venni 1 kasznit.Valamit csináljatok mert ez igy nagyon SZAR.
Üdv: KisaCSINÁJJATOK VALAMITTTTTT LÉCCI!!!!! OLYAN SOK HASZNOS CUCCOT VILLANTOTTATOK DE EZ IGY NEM FASZA. MAX EGY MECCSÉR A 2K RP AZ SEMMI.
ÁLLITSÁTOK VISSZA A RÉGI PONTOZÁST.
VAGY CSINÁJJATOK VALAMIT NEM ÉRDEKEL ,HOGY MIT DE VALAMIT KELL.
irjon aki nem ért velem 1 et gondolom a nagyok akiknek már minden fasza és nem kell tuningolni az majd irja hogy nekem semmi se jó!!! -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #8575 üzenetére
Dani majd ha full lessz a vette-m meg neked is a panni majd megyünk egy versenyt legyürlek megeszlek reggelire.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello.
Van egy kérdésem.Kinek van ilyesmi gépe és ha van akkor kinek hogy muzsikál a PT???
Ilyet fogok kapni.Számitásaim szerint.Alaplap: Abit IP 35
Proci: Core2Duo E4600 2.4 GHZ
Videokari: Sapphire HD 3870 512mb GDDR4 HDT Full PCIE
Ram: Geil Black Dragon 2048 2*1 GB 800 MHZ CL4 KIT
Vinyó: 400GB Western Digital 7200 rpm 16 MB SATA2
DVD: Pioner DVR-215 DBK fekete
Ház: COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
Táp: COOLERMASTER eXtreme 460W
Kormány: Logitech Formula Force EXÖssz:137.028.-
Na mit mondtok??
Remélem nem hagytam ki semmit de ha igen akkor szoljatok. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #8483 üzenetére
de jó akkor nem baj.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello
játszik valaki LOGITECH Formula Force EX es kormánnyal??Ilyet akarok most venni,hogy ezzel a kormánnyal hogy viselkedik a PT??
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #8391 üzenetére
na jó nem sikerül belinkelnem a képet nem szarakodok vele többet majd látjátok verseny köbbe remélem.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #8390 üzenetére
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
okk köszi macig
ja az nem lenne rossza ha a lapszám bugot kijavitanák pl:circuit-on is ha mákod van akkor nagy gyorsasággal amikor befejeződik a meccs de még csak a te kocsidat látod a többiekét még nem akkor tudsz váltani lapszámot 2/10 ennyi sikerült 2 sikerült a 10 böl.
Jó lenne
MaciG:Menyünk tüntetni az Invictus-hoz,hogy csináljanak valamit
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #8344 üzenetére
Hello:
TA PRO. 60 körös 10/10.ik lettem és 16k-t kaptam!! De 57 percig akkor rdemes játszani ha tudod,hogy mindig lessz draft partnered akkor nem olyan uncsi de ha nincsen partner ááá akkor.uuuu naon szarr -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223 #8067 üzenetére
Hello a Forte az RP-s.Azé kérdem és mire jó a forte? Drift Draft??
Nekem a béta nem naon tetszett már az NFS se tetszett a PRO Street.Nem tom miért Nekem a mostani uj PT se de attol játszok vele.De csak az autók beálása nem tetszik és aTA ba is igy van?? mint a több-be??Nekem nem naon tetszik de az a lényeg hogy nyerjek nem az,hogy néz ki+!!!!!
Ma nyitok szobát jötttök??
Még nem tom mi legyen TA?? Explorer??? passz ha TA akkor tuti,hogy PRO.
De szerintem explorer.
mennyi a forte maxon??mennyi RP nem nézte senki??hátha tudi valaki
Üdv: Kisa -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223 #8063 üzenetére
Hello.
Én majd kb délután 5 kor leszek gépnél akkor töltöm le remélem fogok tudni játszaniiiiii.
Valakinek sikerült már belépni és játszani??
155k-RP-m van érdemes Forte-t vennni??
jó az valamire?Ja nem semmmi ingyenes játék.
Thanke sőőn: (az imádott és tisztelt): INVICTUS -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #7894 üzenetére
Hello.
Én 2 napja vettem meg a TA PRO-t mert 5 ora alatt a csajjal 230k RP szedtem össze explorerezésbe!!
Érdmes-e venni???
Szerinted én miért vettem?? Mert kuvvára jóóóóó.szonbaton 5 szoba volt PRO-s.
Érdemes venni. az a baj,hogy nem lehet tesztevezetni!!!De wedd meg szerintem naon zsiiiirrrrr. :;
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #7858 üzenetére
Hello.
Egy valaki is elég lenne!!! csak jöjjön má valaki!!!! -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
msgt.fubar #7228 üzenetére
Hello képeket tegyetek már fel!!!mindenrölll
autokrol pls
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #7217 üzenetére
Hello Nem tudja valaki,hogy amit itt megveszel autót az a paccs után is ott lessz??
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223 #7161 üzenetére
hello ezzel töltöm!! köszi aki tölti fel most nem megy 50 alá max pedig 95 ig megy igy csak 5 ora még lejönnnnn,....
töltöm
torrent1.8 Beta vagy nem tom hogy U torrent vagy Q torrent akar lenni!!!
hogy lehet beállitani hogy csak letöltsön és ha kész a downloadozás akkor fel!!!????
ok akor hagyom!!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
hello hol lehet beállitani a torrent en hogy csak le töltsön és majd csak ha letöltötte csak utánna töltsön visszaaaaaa????70mb lehozott 40 perc alatt 40 perc alatt 40 mb vissza is töltötttt
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
msgt.fubar #7080 üzenetére
Hali H a valaki TA-t megnézi nekem majd az uj verzióba,hogy ott lessz-e már a kanyargós TA.
Azt nagyon megköszönném!mazda626: Te most szerelmet valottál a PT-nek??Furcsa
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #6762 üzenetére
Hello! Bocsika elmarad az explorerezés nem tudok nytni szobát nem vagyok gép előtt ha ott leszek akkor irok majd!!!! mégegyser bocs mindenkinek!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello! Most nyitok egy szobát az exploreren. gyertek!!!!!
név:[ph]-Combo
kod:mézescsupor -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
superecneB #6730 üzenetére
Hello!Nekem is van wizz.-em és nem hulladék az összes kezdő autó közül az a legjobb!!!Mentél már fullos wizz-el bp-vel??probáld ki nagyon jó!!Fölleg az amikor a quadrokat lenyomod vele.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
mazda626 #6717 üzenetére
Hello! Mit kell pontosan csinálni a 200Ap-ért:??
Paja: pénteken csinálok egy szobát!! Én mondtam Macig-nak ezt az ötletet.Gondolom ő mondta.
Aki jön akkor megnézzük,hogy mire jutunk!!!!
pénteken explorerbe szobát nyitok!!14:30 kor!!
név: [ph]-Combo.
jelszó pedig: A hires "mézescsupor,, ne felejtkezzetek meg rolla gyertek!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
mazda626 #6664 üzenetére
mazda626:Hello Mennyi az alap sebessége:??Mondták nekem,hogy még az rx-7 töl is lasabb leszz!! Igaz:?Mennyi a sebessége tuning nélkül gyorsabb mint a panama:???irj:
mazda626: És nem baj ha csak 1 esen van az enyém is 190mph a panama-é és a 195mph at is el lehet verni simán bp -el is!!! és a nélkül is!! csak tudni kell hogyan kell.Én sak a circuit spaghetti1 -en tudom elverni a fullos panama-t bp-vel. De viszont a többin meg akárki meg tud verni a multkor egy quadro vert meg b-road-on.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello! nyitv a szoba az exploreren!!
név: [ph]
jleszó: mézescsuporgyertek
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6551 üzenetére
Én is
de ha hamarabb ott leszek akkor nyitok egy szobát!!szerintem 6 körül!! gyertek!!!!!!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #6521 üzenetére
Sziasztok!
nekem ma olyan rookie-s bugom volt,hogy megdöntöttem a rekordomat!!!legjobb időm rookie-val!!
idő: 59:522:xx
nem om hogy sikerült de hála a bugnak megvan az eddigi legjobb rekordom!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6434 üzenetére
Hello!
Akkor ez minket nem érint!!!Ja és az Ap-s event ha meghivol valakit és reggel kapsz 100Ap-t van 4 haverom akit beszerveztem milyen linket küldjek nekik??Hogy lássák a Pt-sek,hogy én szerveztem be???Hogy nekem kell majd a jutalom 100Ap/fő ???Milyen link et kell elküldeni??
Köszi!!Hát ja sajna!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6431 üzenetére
Hello!! Ez amit kiirtatok ez most mi??Event??Vagy it mit kell csinálni??
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6387 üzenetére
Hello! tegnap este megcsináltam 45 öt most meg 40-et akkor az a 40 elküldött az nem érvényes???
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Nyugi nem követelőzök!Csak már megszoktam!De ha már ez is baj akkor ezt el kell fogadnom!Sikerült szűken elküldenem 50 cimre!Meddig lehet ezt csinálni az Ap-s event mikor jár le?meddig lehet küldözgeni?
Üdv: Kisamod: az baj ha az Action resend -en van az egész??Akkor nem ment el vagy mi?? vagy majd elmegy valamikor??
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello meddig él ez az e-mailos event??? ez is 1 hónapos???Az jó lenne!!!mennyi nemtudja valaki??
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6345 üzenetére
Hello mikorra irják jóvá az AP-kat?? eddig 45 öt küldtem el!!!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6342 üzenetére
1.VALAKI TUD SEGITENI?????HA 50 CIMET 1 SZERRE KÜLDÖK EL AKKOR EZT IRJA KI!!
Email address 50 E-MAIL CIM! is not valid!
MIÉRT NEM ENGEDI elküldeni:???2. ha 1 esével küldöm akkor ezt irja ki!!
Email address is not valid! Miért nemm engedi:??Valaki tud segiteni??? pontos vessző kell közé vagy sima vessző vagy pont???
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6339 üzenetére
Hello! Ha 1 nek küldöm akkor is ezt irja csak akkor 1 mail cimet ir ki!!
MIÉRT????SEGITSETEK!!!!!!!
ha 1 esével küldöm vesszővel akkor ezt irja!!!!
Email address is not valid!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6336 üzenetére
Email address petegrego14@freemail.hu;mevelin1127@freemail.hu;b_atis@freemail.hu;csobitibi@citromail.hu; G.Era@freemail.hu;keseliza@citromail.hu;klili97@citromail.hu;skovacska@freemail.hu;magdolnagulyas@hotmail.com; tohati4@hotmail.com;peterbandi@freestart.hu;solsol@freemail.hu;zseeeeee@gmail.com;zsolt_sziraczki@yahoo.com; fruzsina.gulyas@freemail.hu;nemtok@citromail.hu;dodokacsa17@citromail.hu;bakszevics16@citromail.hu;marci1207@freemail.hu; nempucu@citromail.hu; muki17@freemail.hu;bgd54@freemail.hu;daviDflat@hotmail.com;robin@freemail.hu is not valid! ez mit jelent??? ugorjátok át a sok cimet csak az eleje és a vége érdekel!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
msgt.fubar #6317 üzenetére
és mit kell irni a levélbe:??
gyertek reggeljetek ennyi:?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest